≫ 

Viktorija i Dejvid Bekam prodali privatnost za 16.000.000 funti

Slavni par će snimati seriju o svom svakodnevnom životu, a snimateljske ekipe će najviše pratiti Dejvida

  • 1
Dejvid i Viktorija Bekam Dejvid i Viktorija Bekam; Foto: Profimedia

Bivši profesionalni fudbaler Dejvid Bekam (45) i njegova supruga Viktorija Bekam (46) su sklopili ugovor sa producentskom kućom "Netfliks" vredan 16 miliona funti.

Naime, par koji je težak 769 miliona funti će snimati seriju koja će prikazati neviđene trenutke njihove porodice iz svakodnevnog života, a na sve to su pristali jer oni vole da zabeleže na kameri familijarne trenutke.

Šou će se vrteti oko Dejvidovog života, a svakodnevno će ga pratiti snimateljska ekipa. Gledaoci će takođe moći da vide urnebesne momente iz prošlosti kada se Dejvid udvarao Viktoriji.

- Netfliksova serija pokazaće sasvim drugu Dejvidovu stranu, onu koju javnost vrlo retko može da vidi - rekao je izvor blizak porodici.

- U Dejvidovoj porodici svi su arhivisti. Oni s ponosom dokumentuju njegovu karijeru još od kada je bio dečak i svih ovih godina čuvaju sve stare isečke iz lokalnih novina, iz školske evidencije i timske fotografije - dodao je izvor.

- U seriji će govoriti i njegove kolege iz Mančester Junajteda i Real Madrida Kristijano Ronaldo, Rajan Gigs i ostali... - zaključio je izvor.

Podsetimo, porodica Bekam se nedavno našla na meti kritika jer Dejvid najmlađu ćerku Harper ljubi u usta.

Obožavam tvoju porodicu, ali nikada nisam mogla da razumem te roditelje koji ljube decu u usta. I dalje ste najbolja porodica - napisala je jedna obožavateljka na društvenim mrežama.

Video: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mornar

    31. oktobar 2020 | 13:35

    Sad kad baci Goca Trzan foru, da je Bekamovi kopiraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA