≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olivija na jahti "raspustila" bujne grudi, ali nije to deo tela koji joj svi zumiraju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata lepotica se sunčala bez grudnjaka sve dok nisu stigli momci

  • 3
Olivia Culpo, Olivija Kulpo Olivija Kulpo; Foto: Profimedia

Bivša mis Univerzuma Olivija Kulpo (28) je uslikana bez grudnjaka na jahti u Kabo San Lukasu, a ono što joj je potom "ispalo" iznenadilo je mnoge.

Naime, manekenka je uživala u suncu na luksuznoj jahti sa svojom mlađom sestrom i prijateljicama, a onda je skinula gornji deo kupaćeg kostima kako bi što bolje osunčala grudi.

Sa njom je bila njena sestra Sofija Kulpo (23) i prijateljica, manekenka Devon Vindzor (26), a devojke su se potpuno opustile i razgolitile.

To su sve zabeležili meksički fotografi, a kada su stigli nepoznati muškarci, Olivija je brzo obukla brushalter i sakrila grudi.

Ona je ostala u svom seksi, minijaturnom plavom bikiniju, ali joj se zatim desio još jedan "blam". Gaćice je toliko povukla u vis na kukove, da su joj se urezale u vaginu i svi su mogli da vide njene usmine.

Iako nije previše visoka i nema klasičnu "mršavu" manekenksku građu, Olivija je 2012. godine proglašena najlepšom i najseksipilnijom ženom na svetu - za mis Univerzuma, a od tada je krasila mnoge naslovnice svetskih magazina.


U poslednjih nekoliko meseci ona se zabavlja sa ragbistom Kristijanom Mekafrijem (24) i često objavljuje njihove zajedničke seksi fotografije na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA