≫ 

Albanka koja je prisvojila ajvar ne prestaje da se goji: Pogledajte sada "slatku mršavicu"

Poznata reperka je uslikana na plaži sa svojim partnerom, a tom prilikom je izgledala kao da se ugojila 20 kilograma

  • 21
Bibi Reksa

Bibi Reksa; Foto: Tanjug/AP

Američka reperka i tekstopisac poreklom iz Albanije Bibi Reksa (31) nastavlja da se goji. Nakon što je pre nekoliko dana uslikana u Kabu sa svojim dečkom u crvenom kupaćem kostimu, sada je uslikana još "veća".

Naime, Bibi je uslikana u crnom jednodelnom kupaćem kostimu i sa kačketom na glavi, a tom prilikom je izgledala kao da se ugojila minimum 20 kilograma u poslednjih godinu dana.

Ona je sada uslikana od strane iskusnih paparaca dok je uživala na plaži i u vodenim aktivnostima sa dečkom i kućnim ljubimcem, a izgledalo je kao da je veoma srećna i da ne mari za svoj fizički izgled.

Pevačica se izgleda tokom pandemije korona virusa mnogo ugojila, pa sada ima višak sala na svim delovima tela.

Bokovi, stomak, guza, butine - sve je to prekriveno salom i celulitom, a fanovi kažu da njihova miljenica izgleda "masnije" nego inače.

Podsetimo, Bibi koja je pre nekoliko godina osvojila nagradu kao tekstopisac pesme "Monster", koju izvode Eminem i Rijana, je nedavno pokušala da prisvoji srpski ajvar nazivajući ga "albanskim jelom". Ona je objavila snimak u kom se vidi da maže ajvar na parče hleba i govori da je to "albansko jelo koje svi vole" i da se "dobro slaže uz jaja".

Fanovi sa Balkana kažu da se sigurno ugojila od srpskog ajvara i šale se na njen račun, s obzirom da je taj delikates poreklom iz Leskovca.

Pre Bibi Rekse, njena koleginica Dua Lipa je u emsiiji "Hot ones" Šona Evansa rekla da je "ajvar albanski delikates koji svako mora da proba pre nego što umre". Međutim, dok je pričala o njegovoj pripremi u pozadini se pojavila fotografija ajvara i to ona na kojoj piše - Leskovački ajvar.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čeda

    7. novembar 2020 | 11:29

    Koliko ova tovari WC šolju.😂😂💩

  • T

    7. novembar 2020 | 11:31

    Razumem skroz da nas narod prilicno hejtuje doticne pevacice ali ovo komentarisanje necijeg tela vec prelazi u seljakluk. Sta koga briga dal ima 150kg ili 50, njeno telo njena stvar.

  • Hmm...

    7. novembar 2020 | 10:24

    Zimsko je vreme pa je na loju ....da se podmaže

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA