Savršeno čvrste grudi, anđeosko lice bez šminke, ali zbog detalja ispod struka svi kažu - promašaj!

Slavna manekenka je uslikana u "SKIMS" plišanoj trenerci iz nove kolekcije koju su izbacile Kim Kardašijan i Paris Hilton

  • 0
Irina Shayk Šajk Irina Šajk, Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Ruska manekenka Irina Šajk (34) je uslikana na ulicama Njujorka u modnom stilu s početka 2000-ih godina, a sudeći po komentarima izgledala je znatno opuštenije nego inače.

Naime, lepotica je obukla sivu plišanu trenerku i sive kožne čizme na štiklu i prošetala po Sohou, a tom prilikom je uparila tašnicu sa zebrastim dezenom i zaštitnu masku za lice sa istom šarom.

Mnogi kažu - potpuni modni promašaj, ali se svi slažu sa time da je Irina lepotica kakvu će u skorije vreme teško nadmašiti neka žena.

Poznato je da je pre tri godine slavna lepotica rodila ćerkicu Leu De Senu, koju je dobila sa glumcem Bredli Kuperom, ali porođaj na njenom telu nije ostavio apsolutno nikakav trag.

Ona u poslednje vreme često nosi odevne kombinacije sa potpisom rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40), pa je sada obukla trenerku iz njene nove "SKIMS" kolekcije koju je izdala sa bogatom naslednicom Paris Hilton (39).

Podsetimo, Kim i Paris slave 16 godina prijateljstva, pa su u tu svrhu izbacile kolekciju plišanih trenerki koje su 2006. godine zajedno nosile uz ogromne Luj Viton tašne na ulicama Beverli Hilsa u Kaliorniji i na taj način privlačile pažnju holivudskih paparaca i medija širom sveta. Što se tiče pažnje, ni Irina ne zaostaje puno za njima, a njene nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA