≫ 

Svi zumiraju prste Nikol Kidman i mole je da prestane da radi jednu stvar: "Ovo je horor!"

Glumica Nikol Kidman se fotografisala ispred džinovskog murala koji je posvećen upravo njoj

  • 1
Nikol Kidman Nikol Kidman; Foto: Guliver/Jerod Harris/Getty Images

Ogroman portret australijske glumice Nikol Kidman (53) je naslikan rukom od strane tima umetnika na jednoj zgradi u Sidneju u Australiji.

Naime, umetnici su naslikali mural kako bi proslavili njen lik u novoj HBO seriji "The Undoing", koja je popularna širom sveta.

Australijski striming centar "Binge", koji će emitovati ovu seriju, je uradio ovaj džinovski portret u njenu čast, koji je Nikol otšla da pogleda lično.

- Vau hvala ti Sidnej na proslavi "The Undoin". Večeras se emituje - napisala je Nikol ispod svoje objave na Instagramu, a tom prilikom je izgledala, kako fanovi kažu, veoma čudno.

Naime, ona je bez šminke i sa vezanom kosom pozirala ispred murala, a tom prilikom je rukom prekrila lice, a fanovi kažu da joj lice i ruka izgledaju "jezivo". Izgleda da je Nikol preterala sa Fotošopom pa je previše zamutila prste i lice, dok obožavatelji kažu da je to uradila jer nije bila doterana.

Pevačica Maraja Keri je prokomentarisala fotografiju rečima:

- Kasnim jednu epizodu, ali je serija tako dobra, tako šik!

Međutim, komentari fanova nisu bili pohvalni kada je reč o njenom izgledu, ali su ulogu i te kako hvalili.

"Ovo je horor", "Prestani tako loše da se fotošopiraš, stvarno deluje jezivo", "Ovo izgleda odvratno, čemu to?", neki si od komentara.

U seriji se radi o životu Grejs, koju igra Nikol, koja se zapetljala u istrazi ubistva jednog roditelja u školi njenog sina, a serija je postala popularna među svim generacijama.

Video: Dame od stila: Dženifer Aniston, Nikol Kidman, Elizabet Mos prošetale predivne kreacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA