Bivša Mis sveta rodila blizance nakon što je imala čak 14 abortusa!

Lepotica Rosana Dejvison je za vreme karantina tokom pandemije korona virusa ostala trudna, iako su joj doktori godinama govorili da ne može da zatrudni

  • 3
Rosanna Davison Rosana Dejvison; Foto: Instagram/rosanna_davison

Bivša mis sveta Rosana Dejvison (36) je rodila bliznace nakon što je pobacila 14 puta, prenose strani mediji.

Naime, ćerka muzičara Krisa de Burga (72) je bila mis sveta 2003. godine, a od kako se udala imala je problema sa trudnoćom.

Manekenka i njen suprug Vesli Kvirk već imaju ćerku Sofiju, a sada su dobili blizance kojima su dali ime Hugo i Oskar.

- Naši lepi i zdravi jednojajčani blizanci, Hugo i Oskar, jutros su sigurno stigli na svet i naša srca pucaju od ljubavi. Upravo tako, postali smo petočlana porodica i svi su nam se snovi ostvarili - napisala je Rosana i zahvalila se osoblju bolnice.

Bivša misica je još ranije otkrila da je imala probleme s plodnošću, a doktori su joj u prošlosti rekli da verovatno nikada neće moći da ima decu.

Nikada nije očekivala da će ostati trudna zbog disfunkcije imunog sistema:

- Borili smo se s četrnaest pobačaja u poslednjih nekoliko godina pre nego što smo napokon Sofiju dočekali uz pomoć surogat-majke. Rečeno mi je da verojatno nikada neću moći da nosim u stomaku svoju bebu zbog sumnje na disfunkciju imunog sistema, što brojni medicinski tretmani nisu uspeli da isprave - ispričala je manekenka.

- Dakle, to što sam prirodno ostala trudna i što imamo blizance je potpuno slučajno i za nas je apsolutno ostvarenje sna. Smatra da joj je izolacija pomogla da prirodno zatrudni jer je više bila kod kuće, bila je manje pod stresom i opustila se, a u trudnoći se odmarala - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA