Vatikan pokrenuo istragu jer je papa Franja (83) lajkovao nagu fotografiju brazilskog modela (27)

- Bar idem u raj - našalila se manekenka iz Brazila

  • 13
Papa Franjo, Pope Francis Papa Franjo; Foto: Tanjug/AP

Nastao je odroman skandal u Vatikanu kada su britanski mediji objavili da je papa Franja (83) sa svog Instagram profila lajkovao fotografiju polugole starlete Natalije Gariboto (27).

Naime, Vatikan je pokrenuo istragu zbog lajka s papinog profila, nakon što se Natalija pohvalila na društvenim mrežama da joj je papa lajkovao fotografiju. Ona je objavila printskrin fotografije na kojoj joj se vidi stražnjica i da joj je Instagram profil pod nazivom "franciscus" lajkovao tu objavu.

- Ako ništa, barem idem u raj - napisala je Natalija ispod printskrina, a ovu objavu je moglo da vidi njenih 2,4 miliona pratilaca na Instagramu.

Vatikan sada traži objašnjenje kako je došlo do tog lajka na bezobraznoj fotografiji brazilske starlete. U toku je istraga šta se zapravo dogodilo jer papinim profilima na društvenim mrežama upravlja tim od više ljudi.

- Možemo isključiti da je "lajk" došao od Svete Stolice, a za objašnjenje smo se obratili Instagramu - rekao je predstavnik iz Vatikana.

Ne zna se kada je na fotografiji "osvanuo" lajk, ali je tamo stajao sve do 13. novembra ove godine.

Inače, papa retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama ili nešto lajkuje, pa je Natalija iskoristila publicitet i napisala da je "dobila papin službeni blagoslov".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA