Krst preko lica, pa "čist seks" na sceni! Ubitačan nastup Dženifer Lopez u Los Anđelesu

Seksi kolege Džej Lo i Maluma su izveli nove pesme "Pa Ti" i "Lonely" na prvom javnom nastupu od početka pandemije korona virusa

  • 3
Džej Lo, Dženifer Lopez, Maluma Maluma i Dženifer Lopez; Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Američka pevačica i latino diva Dženifer Lopez (51) je sinoć nastupila na "American Music Awards" muzičkoj dodeli nagrada sa svojim 26-godišnjim kolegom Malumom, a svojim vrelim plesom je "zapalila" publiku.

Naime, Džej Lo je dominirala na sceni ovog vikenda, kada je u prozirnom kostimu izvela seksi nastup na AMA 2020. godine.

51-godišnjakinja je prva izašla na scenu, gde joj se na licu prikazao krst, pa se najvišena Tviteru spekuliše šta je latino diva time želela da poruči.

Potom joj se pridružio i Maluma, sa kojim je nedavno snimila dve nove pesme "Pa Ti" i "Lonely", koje su postale hitovi širom sveta.

Dženifer je seksi ples na stolu, a zatim i na stolici izvela u seksi crnom kostimu sa providnim nogavicama i rukavima, koji potpisuje brend "LaQuan Smith" i koji košta 524 funte.

Kosu je stilizovana da izgleda kao da je mokra, dok je na očima imala crni "smokey eye".

Kolumbijski pevač Maluma je nosio teget odelo sa belim linijama i crne kožne čizme, dok mu je kosa bila ofarbana u plavu boju, a mnogi ga po lepoti upoređuju sa latino zavodnikom Rikijem Martinom iz mlađih dana.

Ceo nastup Dženifer Lopez i Malume pogledajte u video snimku ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA