The Weeknd se pojavio sa zavojima oko glave: Bolnim prizorom poslao je poruku koju svi treba da čuju

Poznati muzičar je želeo da pošalje veoma jaku poruku svojoj publici i upozorio ih da ne rade ovu rizičnu stvar

  • 0
The Weeknd The Weeknd; Foto: Tanjug/AP

Popularni američki rnb muzičar The Weeknd (30) se sinoć pojavio na "American Music Awards" muzičkoj dodeli nagrada sa zavojima na licu i svojim postupkom je zabrinuo publiku.

Naime, pevač se prvi put u avgustu 2020. godine pojavio sa zavojima na licu na dodeli VMA nagrada, a sada je ponovo na scenu kročio u zabrinjavajućem izdanju.

On je sinoć izašao na scenu da primi "AMA" nagradu za omiljeni soul-rnb album godine, a tom prilikom mu je celo lice bilo u zavojima i modricama, ali to je uradio sa jakim razlogom.

The Weeknd je u tom izdanju nastupio sa kolegom Kenijem G. i izveli su njegove pesme "In Your Eyes" i "Save Your Tears" i tako podigao medijsku pažnju.

Omiljeni pevač nije bio zaista povređen već je pokušao da pošalje veoma bitnu poruku, a to je počeo da radi još za vreme promocije novog albuma "After Hours".

Muzičar želi da upozori ljude da ne voze u pijanom stanju i tom prilikom je pokazao kakve se sve povrede mogu zadobiti kada pijana vožnja dovede do saobraćajne nesreće.

U svom "AMA" govoru poznati muzičar je posvetio svoju pobedu legendarnom muzičaru Princu, koji je preminuo 2016. godine.

- Poslednji put kad sam dobio ovu nagradu dodelio mi je veliki pokojni Princ. I znate on je razlog zbog kog stalno izazivam rnb žanr i želeo bih da mu posvetim ovu nagradu. Hvala vam - rekao je The Weeknd kada je primio nagradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA