≫ 

Kajli pozirala u novoj vili od 37.000.000 $, a svi gledaju u kupaći: "Ovo ni moja baba ne bi nosila"

- Ovaj kupaći na Kajli ni baba ne bi obukla - glasio je komentar jednog obožavatelja ispod nove objave Kajli Džener

  • 3
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Američka starleta i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) je pozirala u sivom plišanom kupaćem kostimu, a fanovi kažu da takav kupaći "ni baba ne bi nosila".

Naime, rijaliti zvezda je pozirala u "Skims Velur" kupaćem kostimu koji potpisuje njena starija sestra Kim Kardašijan (40), a iako je želela da istakne svoju seksi figuru, fanovi nisu oduševljeni time što je obukla.

Kim Kardašijan je nedavno izbacila novu liniju kupaćih kostima i trenerki od pliša u saradnji sa bogatom naslednicom Paris Hilton (39) inspirisanu dvehiljaditim godinama, a jedan sivi bikini se posebno dopao njenoj mlađoj sestri Kajli - koja je na društvenoj mreži Instagram trenutno popularnija od svoje starije sestre sa 201 miliona pratilaca.

Kajli je na novim fotografijama istakla svoje grudi, koje su joj od prošle godine za dva broja veće, iako poriče da je radila bilo koju plastičnu operaciju, kao i uzak struk ali i šire bokove.

Obožavateljima nije jasno kako je tačno dobila takvu liniju tela, jer je kao devojčica bila prilično mršava i pitaju se da li je vadila rebra ili dodavala salo u bokove i guzu. A možda je samo odrasla!

Najmlađa milijarderka na svetu se često hvali luksuznim stvarima i skupim putovanjima, ali obožavatelji ipak komentarišu da joj ovaj kupaći kostim ne stoji.

- Ovaj kupaći na Kajli ni baba ne bi obukla - glasio je jedan od komentara ispod njene objave na kojoj je prikupila 6,7 miliona lajkova.

Video: Koju pre da gledate: Mokra Kajli zatresla grudima, seksi Krisi pokazala bradavice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA