Sin (5) tragično stradale glumice ima velike šanse da pobedi na sudu: Advokat objasnio kako i zašto

- U Venturi je jako teška i konzervativna porota, ali će dati prednost ovom jadnom detetu - rekao je poznati kalifornijski advokat

  • 2
Ryan Dorsey

Rajan Dorsi; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Četiri meseca nakon što se američka glumica Naja Rivera (1987-2020) slučajno udavila dok je plovila sa sinom u čamcu na jezeru Pir, njen bivši suprug Rajan Dorsi (37) je podneo tužbu protiv okruga Ventura u ime njihovog maloletnog sina Džouzija (5).

Prema rečima poznatog kalifornijskog advokata slučaj će verovatno biti rešen u korist Najinog sina.

Naime, advokat Šaren H. Gatan, osnivač "California Legal Counsel" je u intervjuu za strane medije rekao:

Bilo koja osoba, očevi majke, ljudi bez dece svi će biti saosećajni. Optuženi to znaju i zato će biti vrlo uplašeni pred porotom - rekao je advokat.

- U Venturi je jako teška i konzervativna porota, ali će dati prednost ovom jadnom detetu - dodao je.

- Moći će da prikažu video zapise i dokaze da je ova žena bila sa svojim detetom 24/7. Čak je ovog dečaka vodila i na snimanja - rekao je advokat.

- Pogledajte, čak i na dan kad je umrla bila je sa svojim sinom. Ona nije bila nemarna majka. Bila je posvećena sinu - zaključio je on.

Podsetimo, Rajan je u tužbi naveo da Naju nisu dovoljno "informisali i upozorili na opasne uslove na jezeru Piru, gde je unajmila čamac sa sinom tog kobnog dana".

Rajan je dodao da glumicu niko nije upozorio na opasne struje i vetar, a kaže i da je proces iznajmljivanja čamca trajao samo par minuta, što je nedopustivo

- Nisu je upozorili da mora da nosi prsluk za spašavanje pa su ga samo ubacili u čamac. Inspekcija je pokazala da čamac nije bio dovoljno opremljen za slučaj nesreće, a postoji zakonska odredba da to moraju da osiguraju - piše u tužbi

- U čamcu nije bilo sigurnosnih merdevina, užeta, sidra, radija ni bilo kakvih drugih sigurnosnih mehanizama koji bi sprečili da osoba tokom plivanja bude odvojena od čamca - zaključio je.

Podsetimo, zvezda serije "Glee" je tragično izgubila život u 33. godini života, kada je 8. jula nestala na jezeru Pir, a njeno beživotno telo je pet dana kasnije pronađeno na dubini od 25 do 30 metara i izvađeno iz jezera.

Uzrok smrti mlade glumice je utapanje, a način nesrećan slučaj, naveli su doktori koji su radili obdukciju. Naja je tada, kako su pisali svetski mediji, uspela da spase sina, ali ne i sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA