≫ 

Fotografija preslatkog mališana oduševila svet! Majka mu je žena za kojom decenijama uzdišu muškarci

Svi se pitaju ko je predivni dečak sa slike

  • 3
Eva Longoria

Eva Longorija; Foto: Tanjug/AP

 

Popularna američka glumica Eva Longorija (45) je objavila nove fotografije svog preslatkog sina Santijaga na svom Instagram profilu i raznežila sve obožavatelje.

Naime, lepa Eva sve češće objavljuje fotografije svog sina koga je dobila u braku sa trećim suprugom, meksičkim biznismenom Hoseom Bastonom (52), za koga se udala 2016. godine, a koji iz prvog braka ima još četvoro dece.

Pre Bastona, Eva se udavala dva puta - prvi put za američkog glumca Tajlera Kristofera (48) s kojim je bila u braku od 2002. do 2004. godine, a zatim se za košarkaša Tonija Parkera (38) udala 2007. godine, a razvela četiri godine kasnije.

Izreka "treća sreća" je ipak upalila kod nje, pa iako Eva nije imala dece sa prethodnim partnerima, sada je presrećna jer je dobila prelepog sina Santijaga, a njegove fotografije rado deli sa svojim pratiocima.

Da je Santijago budući holivudski šmeker govore već sadašnje slike, iako ima samo dve godine, a Eva ga svuda vodi sa sobom.

On sa njom kuva, ide u šoping odlazi na snimanja i radi vežbe, a čini se da se srećna majka ne odvaja od sina 24/7.

Fotografije preslatkog dečaka pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA