≫ 

Hit slika Dženifer Garner iz detinjstva: Ovako izgleda kad uspe šišanje od 8 dolara

- Ponekad je šišanje od 8 dolara uspelo, ponekad nije - napisala je šaljivo slavna glumica

  • 0
Dženifer Garner Dženifer Garner; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Dženifer Garner (48) je objavila fotografiju iz detinjstva, pa se našalila na račun svoje frizure iz mladosti.

Naime, bivša supruga Bena Afleka je objavila fotografiju iz detinjstva na društvenoj mreži Instagram, a s obzirom da joj kosa nije lepo ošišana na slici, ona je dala objašnjenje.

- Ponekad je šišanje od 8 dolara uspelo, ponekad nije - napisala je slavna glumica ispod objave.

Ovom objavom je nasmejala svoje pratioce, a jedan obožavatelj joj je napisao da njen sin Sem Aflek izgleda isto kao ona u mladosti.

Garner ima osmogodišnjeg sina Sema i ćerke Vajolet (14) i Serafinu (11) sa bivšim suprugom Benom Aflekom (48), koji je trenutno u vezi sa glumicom Anom De Armas (32), a šuška se i da ju je nedavno zaprosio.

Dženifer i Ben su u dobrim odnosima, a glumica je nekoliko puta pokušavala da mu pomogne da se izleči od zavisnosti od alkohola, međutim kada su ti pokušaji postali bezuspešni, ona se 2018. godine razvela od njega.

Jedno vreme su kružili tračevi da je započela romansu sa kolegom Bredlijem Kuperom, ali se na tu priču njih dvoje nisu osvrnuli, pa je nisu ni potvrdili ni demantovali. Dženifer sada najviše uživa u društvu svoje troje dece, a jednom prilikom je rekla da još uvek nije spremna za novu ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA