≫ 

Svi su mislili da posle Monike Beluči ne može naći lepšu ženu, a onda se desila seksi Tina

Slavni par lepo vreme u Brazilu provodi na plaži

  • 16
Tina Kunaki, Vensan Kasel Tina Kunaki i Vensan Kasel; Foto: Tanjug/AP

Francuski glumac Vensan Kasel (53) i njegova supruga Tina Kunaki (23) su u utorak uslikani na plaži u Rio De Žaneiru, a tom prilikom je mlada manekenka izgledala i više nego savršeno.

Naime, Vensan živi u Rio De Žaneiru već neko vreme, a čak ima i brazilsko državljanstvo.

Od početka pandemije korona virusa srećni par se nalazi u Brazilu, pa su često viđeni kako uživaju u toplom vremenu, peskovitim plažama i bistrom moru.

Francuska lepotica je sada viđena kako pozira u zeleno-belom minijaturnom bikiniju u kom je istakla savršeno telo - velike grudi, zategnut stomak i duge noge, dok je na očima imala naočare za crvenim okvirom.

Tom prilikom je izgledala i više nego seksi i pozirala je za društvenu mrežu Instagram, gde je prati 1,1 milion pratilaca.

Vensan je s druge strane nosio crveno-žuti šorts i sunčao se bez majice, pa je pokazao da je i dalje u dobroj formi iako je u 6. deceniji života.

Podsetimo, Vensan i Tina su objavili da čekaju dete samo nekoliko meseci posle venčanja u  u Bidartu na jugozapadu Francuske u avgustu 2018. godine, a sada žive u Brazilu gde su proveli i karantin za vreme pandemije korona virusa.

Pre Tine, Vensan je bio u braku sa najlepšom ženom na svetu Monikom Beluči, s kojom je bio u braku od 1999. do 2013. godine i s kojom ima dve ćerke Devu i Leoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA