≫ 

Rijana, ti li si? Lepotica sa Barbadosa ispod kačketa i zaštitne maske gotovo neprepoznatljiva

Pevačica koja je "teška" 600 miliona dolara se prošetala ulicama Los Anđelesa sa kačketom lokalne vatrogasne službe

  • 0
Rihanna, Rijana

Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je uslikana dok je izlazila iz "Giorgio Baldi" restorana u Santa Moniki, a tom prilikom je bila skoro neprepoznatljiva.

Naime, pevačica je nosila kačket vatrogasne službe Los Anđelesa kojim je sakrila svoje lepe oči, dok je ostatak lica prekrila zaštitnom maskom, kako bi se zaštitila od korona virusa.

Iako je u prvi mah niko nije prepoznao, ona je svakako privukla pažnju paparaca koji je u stopu prate, jer je prošetala u crvenoj majici na raskopčavanje i crvenom kaputu, a tom prilikom joj se video stomak i dubok dekolte.

Rijana je obukla svetloplave farmerke i bele seksi sandale na špic, a fotoreporteri su je prepoznali po prepoznatljivim tetovažama koje ima između grudi i na stopalima.

Pevačica je vidno smršala, pa njena figura sada izgleda fantastično kao i ranije, a čini se da je "skinula" minimim 15 kilograma, koje je dobila u poslednje dve godine.

Fanovi širom sveta su oduševljeni kako pevačica sada izgleda i željno očekuju njen novi muzički album.

Podsetimo, Rijana je nedavno priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.

Video: Uživam kad sam potčinjena: Seksi zvezde otkrile svoje fetiše

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA