Milioner na svadbu došao sa 6 trudnica! Sve čekaju njegovo dete, pre 3 godine žene je šetao na uzici

- Ovo nije neki filmski trik. Samo živimo odličan život i srećna smo porodica - napisao je Majk na Instagramu gde ga prati 300.000 ljudi

  • 14
Pretty Mike Priti Majk i žene; Foto: Instagram/prettymikeoflagos

Kontroverzni bogataš i suvlasnik noćnog kluba "Club Uno" u Nigeriji Majk Eze poznatiji kao Lepi Majk (37) se pojavio na venčanju svog prijatelja sa 6 trudnica, pa je izjavio da su sve te žene trudne upravo sa njim.

Naime, bogataš koji je odrastao u Hjustonu u Teksasu svojim kontroverznim postupcima često privlači pažnju medija, a sada je šokirao javnost kada je izjavio da je on otac šestoro još uvek nerođene dece koje je napravio različitim devojkama s kojima se zabavlja.

Na društvenim mrežama je objavio fotografije i video snimke sa šest devojaka koje su bile slično obučene na svadbi u njegovoj pratnji, kao i fotografije iz kreveta sa različitim ženama, pa je napisao:

- Ovo nije neki filmski trik. Samo živimo odličan život i srećna smo porodica - napisao je Lepi Majk na društvenoj mreži Instgram gde ga prati skoro 300.000 ljudi.

"Zbunjeni smo", "Šta se ovde dešava", "Haha koji car", bili su samo neki od komentara.

On je još ranije tvrdio da ima više ljubavnih partnerki istovremeno, a prošle godine je izjavio da mu je san da oženi dve bivše devojke i tri sadašnje.

- Svi imamo snove i fantazije - rekao je tada Majk.

Godine 2017. on je uhapšen jer je devojke vezao lancima i šetao ih na uzici, pisali su tada nigerijski mediji, a nakon toga je obećao da više neće degradirati žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    25. novembar 2020 | 16:34

    I da imam para kao ovaj ne verujem da bi ovako nešto hteo. I ova jedna mi je nekad previše a kamoli 6.

  • Ivana

    25. novembar 2020 | 15:50

    Jel jos neko misli da nije sve u parama..

  • Bojana

    25. novembar 2020 | 17:25

    Ne bi mu ni orah iz ruke uzela fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA