Natali Portman s ćerkom na sladoledu, emotivan prizor pokvario je jedan detalj koji su svi primetili

Slavna holivudska glumica je dokazala da dobitnice Oskara nisu samo sjajne glumice, već mogu biti i jednostavne žene

  • 0
Natalie Portman Natali Portman, Foto: Tanjug/AP

Oskarovka Natali Portman (39) i njena ćerka Amalija Milpje (3) su uslikane dok su jele čokoladu i sladoled na ulicama Sidneja, a tom prilikom pažnju obožavatelja su privukli njeni nokti.

Naime, mama i ćerka su se počastile slatkišima, a zatim su otišle u kupovinu umetničkih dela u "Art4u2" u Rouz Beju u Sidneju.

Natalija je još jednom dokazala da su holivudske zvezde jednostavni ljudi i da jedna žena može izgledati prelepo i bez šminke.

Ako ste mislili da holivudske dive i dobitnice Oskara sve stižu, varate se - njoj su baš izrasli nokti i od obaveza ne stiže da ode na manikir, ali to joj niko ne zamera, jer oduvek preovladava njena lepota i talenat.

Natalija je ovog puta obukla široke plave farmerke, crnu majicu sa printom, bele patike, a nosila je i pleteni šešir na glavi.

Njena ćerkica je nosila teget majicu, roze suknjicu od tila i teget kačket na glavi, a obe su u veoma jednostavnim odevnim kombinacijama i dalje privlačile pažnju prolaznika koji su se okretali za njima.

Holivudska zvezda je nedavno na Instagramu objasnila kako joj se život promenio od kako je pandemija COVID-a 19 na snazi.

Naime, Natali je objavila dve slike. Na prvoj, pre korone, kada je pozirala za jedan časopis u glamuroznom izdanju. Na drugoj, za vreme korone, Natali je "navalila" na džinovski keks u kuhinji.

- Tada i sada - napisala je glumica i nasmejala fanove.

Podsetimo, slavna glumica, koja uživa dvojno izraelsko i američko državljanstvo, se 2012. godine udala za francuskog plesača Benžamena Milpjea (43) i sa njim ima dvoje dece - ćerkicu Amaliju i sina Alefa Portmana Milpjea (9) i od tada je u srećnom braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA