Holivudska zavodnica u šestoj deceniji izgleda kao devojka: Elizabet pokazala dekolte i trbušnjake

Elizabet ima ravan stomak, čvrste grudi i guzu bez celulita, a svi se pitaju kako postiže ovako idealnu liniju tela

  • 3
Elizabet Harli, Liz Harli

Elizbet Harli; Foto: Instagram/elizabethhurley1

Britanska glumica Elizabet Harli (55) je objavila fotografiju u crvenom bikiniju na društvenoj mreži Instagram kako bi ispromovisala svoju liniju kupaćih kostima i tom prilikom oduševila obožavatelje svojom zanosnom linijom tela.

Elizabet je pokazala savršene trbušnjake i seksi dekolte u vatrenom kupaćem kostimu, a naglasila je da joj prija samo toplo vreme.

Slavna glumica se prisetila srećnijih vremena pre pandemije korona virusa i objavila sliku sa letovanja na svom Instagram profilu, pa oduševila muški deo obožavatelja, koji joj svakodnevno udeljuju komplimente.

Ona svakog dana objavljuje provokativne fotografije u minijaturnom bikiniju na svojim društvenim mrežama i fanovi su oduševljeni kako britanska glumica izgleda u 6. deceniji života. Oni kažu da Liz izgleda minimum 15 godina mlađe i sviđa im se što nije podlegla trendu plastičnih operacija, već je zadržala prirodnu lepotu.

Glumica izgleda fantastično u crvenom bikiniju iz kolekcije koju je ona izbacila, a ovog puta je pozirala tokom "zlatnog sata" i bila je "okupana" sunčevim zracima.

55-godišnja lepotica je pokazala besprekorno telo i obline za svoje godine, a na fotografiji zanosno pozira i prtiocima je uputila zavodljiv pogled.

Elizabet ima ravan stomak, čvrste grudi i guzu bez celulita, a svi se pitaju kako postiže ovako idealnu liniju tela.

Seksi fotografije Elizabet Harli pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA