≫ 

Borat uživa u Sidneju sa suprugom, fanovi ga jedva prepoznali bez čuvenih brkova

Slavni holivudski par posetio Australiju, gde se nalaze na odmoru bez dece

  • 0
Sacha Baron Cohen Saša Baron Koen u filmu "Borat"; Foto: Tanjug/AP

Britanski glumac Saša Baron Koen (49) i njegova supruga Isla Fišer (44) su uslikani na doručku u Sidneju, a tom prilikom glumac je izgledao i više nego odlično.

Naime, Isla i Saša su uslikani u sredu popodne u Sidneju, gde su koristili lepo vreme za šetnju i doručak.

Iako inače žive u Los Anđelesu, izgleda da su došli na odmor, s obzirom da je u Australiji počelo proleće. Oni su posetili lokalni kafić u Sidneju, gde su uživali u burgeru i tišini, a njihovo troje dece nisu bili sa njima.

Glumica je nosila teget trenerku i crne helanke, dok je na očima nosila velike naočare za sunce, koje su joj prekrivale pola lica.

Zgodni Saša izgleda odlično iako se bliži pedesetoj godini, pa je nosio belu majicu, crni šorts i plave patike, a njegova visina je došla u prvi plan.

U prvi mah prolaznici ih nisu prepoznali jer su oboje nosili zaštitne maske i naočare za sunce na licu, a kada su obožavatelji videli fotografije paparaca komentarisali su čuvenog Borata.

"Haha, pa on je smešan i kada ne radi ništa", "Veoma harizmatičan lik", "Borat izgleda odlično", glasili su samo neki od komentara, dok je muška polovina pratilaca komentarisala njegovu ženu Islu za koju kažu da je inače veoma duhovita i lepa.

Podsetimo, Isla i Saša su u braku već 10 godina, a prvi put su se upoznali na žurki u Sidneju 2002. godine, kada su počeli da se zabavljaju. U međuvremenu su dobili troje dece i uživaju u srećnom braku.

Video: Epidemiološki Borat: Mankini gaće u službi zaštite od virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA