Megan Foks istetovirala ime novog dečka na grudima, pa četiri meseca kasnije tražila razvod od muža

Holivudska zavodnica šokirala je javnost svojim postupcima

  • 2
Megan Foks, Brajan Ostin Grin Megan Foks i Brajan Ostin Grin; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Američka glumica Megan Foks (34) je konačno predala papire za razvod od glumca Brajana Ostina Grina (47) šest meseci nakon što se rastala od njega i počela da se zabavlja sa reperom Mašin Gan Kelijem (30).

Naime, Megan Foks je konačno odlučila da napravi korak dalje nakon rastave od još uvek zakonitog supruga Brajana Ostina Grina s kojim ima troje dece.

Njihov rastanak je postao zvaničan kada je glumica juče predala papire za razvod. Ona je 25. novembra kao razlog razvoda navela  "nepomirljive rzalike".

Megan i Brajan imaju troje dece Nou (8), Bodija (6) i Džurnija (4), a Megan je zatražila zajedničko starateljstvo u sudskim dokumentima.

Ono što je čudno jeste da su lepotica i zvezda serije "Beverli Hils 90210" naveli različite datume kada su se rastali.

Megan je napisala da nisu zajedno od novembra 2019. godine, dok je Brajan napisao da je 5. mart 2020. godine dan kada su stvari konačno završene između njih nakon 10 godina braka.

Podsetimo, glumac je prvi potvrdio rastanak u svom podkastu u maju ove godine, a ubrzo se saznalo da je glumica već uplovila u novu romantičnu vezu.

Podsetimo, Megan se u nedelju uveče pojavila na "American Music Awards" sa novim dečkom Mašin Gan Kelijem i to je prvi put da su se pojavili zajedno na jednom javnom događaju, a tom prilikom lepa glumica je zaintrigirala prisutne svojom novom tetovažom.

Megan je na dodeli muzičkih nagrada u nedelju uveče pokazala novu tetovažu, posvećenu upravo njenom novom partneru u koga je mnogo zaljubljena.

Veruje se da na tetovaži piše "El pistolero" što je nadimak njenog dečka na španskom jeziku.

- Pre samo 4 meseca sam te upoznala. Upravo si istetovirao moje inicijale na tebi, a ja sam tvoj nadimak na sebi - glasi tekst nove reperove pesme u kom Megan izgovara ove reči.

Megan pored ove tetovaže ima još crteža na telu. Jedna tetovaža je posvećena njenom bivšem mužu Brajanu Ostinu Grinu s kojim ima troje dece i od kog se još uvek nije zakonski razvela, druga na kojoj piše jedan popularni Šekspirov citat i treća na kojoj je simbol jin-janga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    26. novembar 2020 | 17:56

    Kakvog frajera ostavila zbog ovog tetoviranog sabana..nikakav je..

  • JA

    26. novembar 2020 | 16:35

    Koja glupost da tako brzo istetovira njegovo ime, pa kad se budu razisli, cvrc. A lik nikakav i sav isaran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA