Gde je danas Kevinov naslednik? Bio je zvezda filma "Sam u kući 3", a onda kao da je u zemlju propao

Aleksander Dejvid Linz igrao je dečaka Aleksa Pruita u filmu "Sam u kući 3"

  • 2
Alex D lInc Printskrin: Youtube/Trailer Chan

U trećem nastavku filma "Sam u kući" glumio je tadašnji dečak Aleksander Dejvid Linz (31), koji je zamenio glumca Makolija Kalkina iz prva dva dela, ali njegov uspeh nikada nije dostigao.

Iako je prvi deo snimljen 1990. godine, a drugi 2 godine kasnije, treći je snimljen tek 1997. kada je Mekoli već odrastao, pa ga je zamenio mlađi kolega.

Film govori o dečaku Aleksu Oruitu koji je slučajno uzeo mikročip za kojim tragaju zločinci, nakon čega on postaje njihova meta.

Tada je Aleksa igrao Aleksander Dejvid Linz koji je bio presladak dečak, ali se s godinama dosta promenio i povukao iz javnosti.

On se 2001. godine pojavio u filmu"Veliki potez" . Pre toga je prvu glumačku ulogu dobio u seriji "Cybill", zatim u "Mladi i nemirni", a 1996. godine glumio je sina Mišel Fajfer u filmu "Jednog lepog dana".

Bivši glumac danas živi u Los Anđelesu, ima 31 godinu, a potpuno se povukao iz sveta glume. Pre 9 godina je diplomirao na Univerzitetu Berkli i bavi se očuvanjem životne okoline u kompniji "Watershed Conservation Authority".

Život zvezde mu nimalo ne nedostaje i uživa u svojoj privatnosti, a za razliku od Kalkina koji liči na sebe iz mladosti, Aleksander se totalno promenio - izgleda kao druga osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssss

    26. novembar 2020 | 17:52

    Pa vise on lici na malog sebe nego onaj sto ga droga izjela

  • .

    26. novembar 2020 | 16:45

    O cemu vi pricate,isti je kao i kad je bio klinac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA