≫ 

Kad zvezde obuku decu: Dijamanti, haljine, torbice koje vrede bogatstvo, a još nisu krenula u školu

Ove dame izdvajaju najviše novca za odevanje svoje dece

  • 2
Ćerke poznatih

Foto: Profimedia

Deca poznatih holivudskih zvezda i Viktorijinih anđela su stilizovani kao njihovi roditelji i često nose brendirane stvari, a ove poznate dame najviše ulažu u skupoceni izgled svoje dece.

Naime, može se primetiti da američke rijaliti-zvezde i reperke troše najviše novca na odevanje svoje dece i žele da su svaki put obučena po poslednjoj, najskupljoj modi.

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23), ruska manekenka i Viktorijn anđeo Irina Šajk (34), reperka Kardi Bi (28), pop diva Bijonse (39) i najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (40) su samo neke od žena na vrhu svetske scene koje ulažu dosta kako u svoj, tako i u imidž svoje već prepoznatljive dece.

Poznato je još odavno da je Kajli Džener široke ruke kada se radi o njenoj porodici, a to je posebno slučaj kada se radi o njenoj mezimici.

Ćerka najmlađe milijarderke na svetu Stormi Vebster je najviše stilizovana beba na svetu i dobija najskuplje poklone od svoje majke.

Ona je nedavno kupila "Hermes" torbu od 15 hiljada dolara i još 6 skupih poklona svojoj 2-godišnjoj ćerki i time se pohvalila na društvenim mrežama. Stormi je postala ikona stila i pre nego što je zvanično krenula u vrtić, a ona poseduje sve o čemu maštaju mnoga deca i žene, iako ima samo dve godine.

Od "Hermes" asesoara, "Pradinih" tašni do dijamantskog nakita... Stormi poseduje u svom ormaru i "Hermes" tašnu od 15.000 dolara, koja je nazvana po Grejs Keli, kao i "Pradine" tašnice u svim nijansama. Svaka od njih košta oko 725 dolara.

Ni ćerke drugih poznatih dama ne zaostaju za malenom Stormi, a u galeriji možete pogledati koje sve brendirane stvari nose deca gorepomenutih dama. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    27. novembar 2020 | 15:30

    Ako imaju novca to da priuste onda neka priuste. U zdravlju i sreci deca da nose te stvari, a mi ostali da ne nabadamo nos u tudje novcanike 🙂

  • Realno

    27. novembar 2020 | 16:33

    Njima je npr 800 evra dati za majicu kao nama recimo 80 dinara, zapravo i mnogo manje... Pa da li je 80 dinara dati za majicu ludost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA