≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragičan život glumice: Mlada se udala za milijardera (89), pa se ubila nakon što joj je umro sin

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plejboj zečica Ana Nikol Smit je izvršila samoubistvo kada je preminuo njen 21-godišnji sin

  • 0
Anna Nicole Smith, Ana Nikol Smit Ana Nikol Smit; Foto: Profimedia/ADMedia

Američka glumica i Plejboj zečica Ana Nikol Smit (1967-2007) je preminula u 41. godini života nakon tragedije, a njena tada petomesečna ćerka je ostala bez mame.

Naime, lepotica koja se proslavila 1993. godine kada je osvanula na naslovnici Plejboja i postala zečica godine, je rođena 1967. godine, a preminula je 8. februara 2007. godine.

Ona je za života bila jedna od najpoznatijih američkih TV lica, a kada je ušla u glumačke vode stekla je status američke ikone.

Bila je veoma atraktivna sa seksi atributima, a mnogi su je kritikovali jer nije bila obrazovana. Dva puta se udavala, a drugi put se udala za 89-godišnjeg milijardera J.Hauarda Maršala zbog čega je u javnosti bila okarakterisana kao sponzoruša.

14 meseci posle venčanja Hauard je preminuo zbog upale pluća, a Nikol se borila sa njegovim posinkom oko nasledstva. Suđenje je trajalo 15 godina, a oboje su dobili nekoliko miliona.

Godine 2006. rodila je ćerku Danijelin, a tri dana kasnije njen 21-godišnji sin Danijel Vejn Smit je preminuo u 21. godini života. On je došao na Bahame da vidi svoju tek rođenu polusestru, a preminuo je zbog smrtonosne kombinacije opijata.

Ana nije mogla da podnese njegovu smrt, pa je par meseci kasnije izvršila samoubistvo. Pronađena je mrtva u kazinu "Hard Rock" na Floridi nakon što se otrovala lekovima.


O devojčici Danijelin se brine njen otac Leri Birkhed, nakon utvrđivanja očinstva i borbe za starateljstvo. Lari i Danijelin žive u Kentakiju, ali često posećuju i Bahame, na kojima je Ana Nikol pokopana, kako bi joj bili što bliže.

- Mrzim što ona nije tu uz Danijelin dok odrasta. Zbog toga želim njenu majku da joj približim što je više moguće. Ako bude okružena njenim stvarima, moći će bolje da razume koliko je neverovatna osoba ona bila - rekao je Lari u jednom intervjuu.

Video: Poznata glumica za odrasle je medicinska sestra i majka jedne devojčice, a udata je za policajca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA