Holivudska glumica zavolela 22 godine mlađeg: Dok svi čekaju propast veze, oni se ne razdvajaju

- Svi su mislili da se radi samo o prolaznom flertu, a iznenadili su se što je Helena i dalje s Rajom - rekao je izvor blizak glumici

  • 1
Helena Bonham Carter Helena Bonam Karter; Foto: Profimedia

Britanska glumica Helena Bonam Karter (54) je od 2018. godine u vezi sa piscem Rajom Dagom Holmbom (32), a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav jer je među njima 22 godine razlike, oni se ne razdvajaju.

Naime, par je nedavno uslikan u ležernoj šetnji na ulicama Londona, a glumica itekako uživa sa svojim mlađim izabranikom.

Zvezda filma "Čarli i fabrika čokolade", kao i serije "Kruna" ne mari za razliku u godinama, a izgleda zaljubljenije nego ikad.

Glumica koja je rođena 1966. godine se već dva puta udavala. Prvi put je bila u braku sa irskim glumcem i producentom Kenetom Branagom od 1994. do 1999. godine.

Drugi put se udala za američkog reditelja Tima Bartona i bili su u braku od 2001. do 2014. godine.

Britanka, koja je započela svoju karijeru 1983. godine i koja je nominovana za Oskara, je u novoj vezi srećnija nego ikada, a paparaci su je prepoznali po jedinstvenom stilu odevnja.

- Svi su mislili da se radi samo o prolaznom flertu, a iznenadili su se što je Helena i dalje s Rajom. Mnogi komentirišu kako im nisu predviđali dugu vezu zbog razlike u godinama i drugačijeg stila života, ali možda je upravo to razlog zašto su tako dobro kliknuli - rekao je izvor blizak glumici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA