Manekenka nije mogla da prećuti jeziv komentar na temu pobačaja Megan Markl: "Čestitam, go*no jedno"

Slavna manekenka je stala u odbranu Megan Markl, nakon što su obe nedavno doživele pobačaj

  • 0
Krisi Tajgen, Chrissy Tteigen Krisi Tajgen; Foto: Shutterstock

Američka manekenka Krisi Tajgen (34) je stala u odbranu vojvotkinje od Saseksa Megan Markl (39) nakon što su je hejteri na društvenim mrežama napali jer je nedavno otkrila da je ovog leta imala spontani pobačaj.

Naime, Megan je u eseju za "New York Post" opisala spontani pobačaj, a s obzirom da je supruga Džona Ledženda Krisi prošlog meseca izgubila bebu Džeka, koga je prerano donela na svet, ona je stala u odbranu Megan koju je jedan korisnik Tvitera napao.

On je rekao da je "Megan napisala esej iz sebičnih razloga", pa je Krisi burno odreagovala.

- Današnja nagrada za apsolutno go*no ide Marku Đianangeliju. Čestitam ti, go*no jedno -napisala je Krisi.

Kasnije je objavu obrisala, pa se izvinila.

- Izvinjavam se, zaboravila sam da pokušam da budem bolja osoba - dodala je ona.

- Zar iko zaista dovodi u pitanje bol i užas koji pobačaj izaziva ili ljudi kritikuju Meganinu odluku da napiše esej od 1000 reči o sebi? - napisao je Mark, pa je njegov komentar iznervirao Krisi.

- Bilo je to julsko jutro koje je počelo uobičajeno kao i bilo koje drugo. Napraviš doručak. Nahraniš pse. Uzmeš vitamine. Tražiš tu jednu čarapu koja nedostaje. Podigneš bojicu koja se zakotrljala ispod stola. Svežeš kosu u rep pre nego što izvučeš sina iz njegovog krevetića. Nakon što sam mu promenila pelenu, osetila sam oštru bol - započela je Megan.

- Spustila sam se na pod s njim u naručju, pevušeći uspavanku kako bismo oboje bili mirni, vesela melodija bila je čist kontrast mom osećaju da nešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala prvorođeno dete, da gubim drugo - opisala je Meghan.

- Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu držeći supruga za ruku. Osetila sam da mu je dlan mokar i poljubila mu zglobove prstiju, mokre od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zacaklile. Pokušala sam da zamislim da ćemo zaceliti rane - rekla je Megan.

Dodala je da gubitak deteta znači nepodnošljivu tugu koju su osetili mnogi, ali da retki o tome govore, a manekenka koja je nedavno izgubila dete se saosećala sa njom i podržala je u svemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA