Prve fotografije Điđi Hadid sa bebom: Manekenka za dva meseca liniju dovela do savršenstva

Slavna manekenka je pozirala sa dvomesečnom ćerkicom, a još uvek nije otkrila kako se beba zove

  • 0
Gigi Hadid Điđi Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Điđi Hadid (25) je u septembru ove godine na svet donela devojčicu, a sada je objavila prve fotografije sa bebom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, lepotica je početkom pandemije korona virusa ostala trudna sa svojim dugogodišnjim dečkom Zejnom Malikom (27), a sada je ponosna majka objavila fotografije na kojima se vidi da uživa u majčinstvu i da je veoma srećna.

Ona je sada pozirala sa svojom dvomesećnom ćerkicom koja joj je ležala na grudima, a i mama i beba su tom prilikom bile veoma stilizovane.

Na drugoj objavi je uslikala selfi sa devojčicom, ali nije otkrila lice svoje ćerke, pa je na obe objave prikupila skoro 15 miliona lajkova, kao i bezbroj pozitivnih komentara.

"Najlepša mama", "Predivne ste", "Jedva čekam da vas vidim uživo", "Srećno novopčenim roditeljima", bili su samo neki od komentara njihovih prijatelja i pratilaca na Instagramu.

Kada se devojčica rodila Viktorijin anđeo i njen dečko, koji je bivši član muzičkog benda "One Direction", su objavili emotivne poruke na svojim profilima na društvenim mrežama

Ime devojčice još uvek nije poznato, a oboje su nakon porođaja fotografisali bebinu ruku uz svoju i objavili ih uz emotivne poruke

- Naša devojčica je stigla na svet ovog vikenda i već je promenila naš život. Volim te  - napisala je Điđi na Instagramu pre dva meseca kada je beba stigla na svet

- Naša devojčica je stigla, zdrava i lepa. Da pokušam da vam opišem kako se trenutno osećam bila bi nemoguća misija. Ljubav koju osećam prema ovom malom ljudskom biću je veća od granice mog razumevanja. Zahvalan sam što ću te upoznati, ponosan sam što ću te zvati svojom ćerkom i srećan sam zbog zajedničkog života koji ćemo imati - napisao je Zejn na svom Instgramu

Podsetimo, manekenka je bila trudna za vreme pandemije korona virusa, pa seizolovala na porodičnoj farmi u Pensilvaniji, kako bi održala svoju trudnoću bezbednom. Ona i Zejn su se sklonili iz grada kako bi zaštitili Điđi od izloženosti gužvi i virusu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA