≫ 

Posle optužbi za loše ponašanje prema radnicima, voditeljka je sad fina i prema paparacima

Elen Dedženeris je prvi put viđena u javnosti nakon skandala sa bivšim zaposlenim radnicima

  • 1
Ellen DeGeneres, Elen Dedženeris

Elen Dedženeris; Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka voditeljka Elen Dedženeris (62) se u poslednjih godinu dana suočava sa optužbama na račun odnosa prema zaposlenima, ali je uprkos svemu što se izdešavalo ipak osvojila "People's Choice Award" nagradu od strane publike.

Naime, jedna od najpopularnijih voditeljki na svetu se našla na meti bivših zaposlenih koji kažu da ih je maltretirala i seksualno zlostavljala na radnom mestu, a sada je uslikana u javnosti dok je odlazila na ručak.

Ona se sada ljubazno ponaša i prema paparacima u javnosti, a uslikana je dok ih je pozdravljala i mahala im sa svojom partnerkom Portiom De Rosi. Ona je išla na ručak u Montesitu i nije skidala osmeh sa lica.

- Obožavatelji su mi sve na svetu. Ne bih bila tu gde jesam bez svojih fanova - rekla je voditeljka nakon što je dobila prestižnu nagradu.

Trenutno se snima 18. sezona njene emisije, a ona se osvrnula na optužbe na svoj račun:

- Možda ste imali priliku da čujete ovog leta, pojavile su se navodne optužbe o toksičnom radnom okruženju u našem šou, a onda je pokrenuta i istraga. Saznala sam da su se ovde događale neke stvari koje se nikada nisu smele dogoditi. To shvatam vrlo ozbiljno i želim da kažem da mi je žao svih ljudi koji su bili povređeni - izjavila je Elen.

Dodala je i da je svesna svoje slave, svog položaja u društvu i moći, ali da je trebalo da bude svesnija svega što se događalo iza kulisa, a prvi gost u emisiji nakon skandala je bio glumac Alek Boldvin.

Video: Najlepša sportska novinarka sveta trenira i na Božić: Sve se trese

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    28. novembar 2020 | 15:56

    Valja, valja, te usijane i nadobudne tikve opomenuti i malo spustiti na zemlju. Misle da su nezamenjivi i nedodirivi. Ima ih mnogo više, negi što se piše i zna javno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA