≫ 

Udarac posred lica: Kim Kardašijan urnebesnom fotografijom svoje ćerke opisala 2020. godinu

Po izrazu lica njene ćerke udarac nije bio nimalo blag

  • 0
KIm Kardašijan Kim Kardašijan, Printskrin: Twitter/KimKardashian

Najpoznatja starleta na svetu Kim Kardašjan kadrom svoje ćerke Nort i sestričine Penelope predstavila je kako bi 2020. godina izgledala kao fotografija.

Kardašijanka je na svom Instagram profilu objavila pomenutu fotografiju dve devojčice, kojom je nasmejala i zabavila sve, a njima siurno u trenutku kada su se slikale nije bilo smešno.

Naime, Kim drži Penelope, koja izgleda i te kako uplašeno, da li zbog nečeg što je videla ili čula, a kako je rukama krenula unazad, tako je svoju sestru od tetke, Nort pljesnula po licu.

- 2020 kao fotogrfaija - napisala je Kardašijanka i dodala emotikon koji plače od smeha, a po izrazu lica njene ćerke udarac nije bio nimalo blag.

Zbog korona virusa mnogima su propali planovi za ovu godinu, pa su učestale šale na taj račun, a Kim je urnebsnom fotografijom odlično opisala  prethodni period.

Inače, porodica Kardašijan za Dan zahvalnosti nije ispoštovala mere protiv korona virusa, jer su se porodično okupili u kući njihove majke Kris Džener.

Građanima u Kaliforniji ranije bilo preporučeno da ne putuju za taj praznik niti se okupljaju zbog pandemije korona virusa, a na fotografijama, u Krisinoj kući, vidi se postavljen sto za 14 osoba.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA