≫ 

Madonu kritikuju zbog 36 godina mlađeg dečka: "To nije normalno, odvratno je"

Pop diva je Dan zahvalnosti provela sa mlađanim plesačem

  • 10
Madonna, Madona Madona / Foto: Tanjug/AP

Pop diva Madona (62) našla se na meti negatvnih komentara zbog navodne veze sa plesačem Ahlamalikom Vilijamsom (26), od kog se ne odvaja.

Madona je Dan zahvalnosti proslavila u njegovom društvu, a na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u krilu mlađanog plesača.

Pevačicini pratioci komentarisali su da se obukla kao crna udovica, dok nekima smeta Madonin izbor patnera, te pišu da se ponaša neprimereno.

- Može ona biti svetska zvezda, ali nije normalno biti u vezi sa skoro 40 godina mlađim muškarcem. Odvratno - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Uveliko se šuška Madoninoj vezi sa plesačem, a pevačica još uvek nije potvrdilia, ali ni dematovala ljubav sa Ahlamaikom, koji je dve godine stariji od njene ćerke Lurdes (24).

Inače, Ahlamalik je plesač, sa Madonom sarađuje poslovno, ali se i privtno ne odavaja od nje. Kako su za Dan zahvalnosti izgledali pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Madona upala na skup protiv rasizma u Londonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA