Džordž Kluni se sam šiša već 25 godina: Voditeljka ostala u čudu kada joj je rekao čime to radi

- Šišam se sam već 25 godina. Moja kosa je veoma jaka i tako je lako ošišati je, ne mogu puno da pogrešim - rekao je čuveni Kluni

  • 2
George Clooney, Džordž Kluni

Džordž Kluni; Foto: Profimedia/AFP

Jedan od omiljenih holivudskoh glumaca Džordž Kluni (59) je otkrio da se sam šiša već 25 godina i da upotrebljava trimer iz 80-ih godina prošlog veka pod nazivom "Flowbee".

Naime, Kluni je otkrio da već dugi niz godina ne koristi makaze za šišanje kose, niti odlazi kod frizera.

Tokom vikenda 59-godišnji glumac se pojavio u emisiji "CBS Sunday Morning" gde je otkrio da je on sam svoj berberin već godinama.

- Šišam se sam već 25 godina. Moja kosa je veoma jaka i tako je lako ošišati je, ne mogu puno da pogrešim - započeo je on.

Kluni je otkrio da koristi "sistem za šišanje sa usisavanjem" koji je bio u prodaji 80-ih godina prošlog veka i da je i dalje jako zadovoljan ovom spravom.

 

- Pre mnogo godina kupio sam stvar koja se zove "Flowbee". Ima u sebi usisivač i trimer. I dalje ga imam - dodao je.

- Za frizuru mi treba bukvalno dva minuta - zaključio je on.

On se našalio da neće testirati "Flowbee" na svojoj ženi Amal i dodao da ona ipak odlazi kod frizera. Njegova izjava da se sam šiša je podstakla mnoge korisnike društvenih mreža da se šale na njegov račun, pa su internetom počele da kruže urnebesni komentari.

- Slušaj, obični dečko, ako koristiš "Flowbee" to ne znači da ćeš izgledati kao Džordž Kluni - bio je samo jedan od komentara na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA