≫ 

Džon Travolta prvi put posle 30 godina praznik slavi bez voljene supruge koja je nedavno preminula

Glumcu je pre 4 meseca umrla žena od karcinoma, a sada se zahvalio fanovima

  • 3

Američki glumac Džon Travolta (66) je pre četiri meseca ostao bez supruge Keli Preston, koja je umrla od raka, a sada se zahvalio obožavateljima koji mu svakog dana pružaju nesebičnu podršku.

Naime, američka glumica Keli Preston je rođena 13. oktobra 1962., a umrla je u 58. godini života 12. jula ove godine.

Ona je izgubila bitku od raka dojke, a glumac je ostao sam i veoma tužan zbog toga jer su bili u braku skoro 30 godina.

Džon se nakon smrti svoje supruge povukao iz medija, a sada je skupio snage i za Dan zahvalnosti je poslao snažnu poruku svojim obožavateljima.

- Samo sam hteo da iskoristim ovaj trenutak da zahvalim svima vama što ste me podržali na neverovatan način ove godine. Srećan Dan zahvalnosti. Kao i uvek, šaljem vam ljubav - rekao je glumac u kratkom video snimku na Instagramu.

Podsetimo, Džon Travolta ostao je bez svoje najveće i jedine ljubavi. Njihova priča jedna je od najlepših ljubavnih u Holivudu.

Njih dvoje zajedno su delili najdivnije trenutke, sve uspehe, ali i padove. Jedan od najtežih sa kojim su se suočili dogodio se 2009. godine, kada su izgubili sina Džeta, koji je preminuo na porodičnom putovanju na Bahamima, kada je zbog napada pao u kadi i udario glavom.

Imao je samo 16 godina kada je preminuo zbog udarca glavom u kadu tokom jakog napada. Bio je autistično dete i često je imao napade

I nakon svih padova i uspeha, tragedija i sreće, Džon i Keli ostali su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Petog septembra prošle godine proslavili su 28. godišnjicu braka, objavivši emotivnu zajedničku sliku na Instagramu.

- Srećna godišnjica mojoj predivnoj ženi - napisao je tada Travolta, dok je Keli na svom profilu na Instagramu bila nešto opširnija.

- Mom najdražem Džonu, najdivnijem čoveku kojeg poznajem. Dao si mi nadu kada sam se osećala izgubljenom, voleo me strpljivo i bezuslovno... Zasmejavao si me jače nego što je ijedno ljudsko biće ikada moglo... Delio sa mnom najlepše uspone i padove... Ti si san i učinio si mi život toliko lepim! Beskrajno verujem tvojoj ljubavi... Sa tobom znam da ću uvek biti dobro, šta god da se desi... Volim te zauvek i u potpunosti - napisala je Keli tada.

Keli je poznata po ulogama u filmovima "Blizanci" i "Džeri Mekgvajer", a igrala je i sa Kevinom Kostnerom 1999. godine, u ostvarenju "For the Love of the Game". Godine 2004. pojavila se u muzičkom videu grupe Maroon 5, "She Will Be Loved".

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goa

    30. novembar 2020 | 14:23

    Dzontra Volta

  • Душан Краишник Бања Лука

    30. novembar 2020 | 14:44

    Bravo kralju to je ljubav

  • Voja

    30. novembar 2020 | 18:57

    S' obzirom na to da kruze glasine da je gej vec decenijama, mozda je samo izgubio dobru prijateljicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA