Bivša Diznijeva zvezda pokazala vrelo telo u vešu, a svi joj gledaju u pazuh: "Konačno nema dlaka"

Bivša Diznijeva zvezda je zaradila milion dolara za samo 24 časa na "OnlyFans" stranici zahvaljujući provokativnim fotografijama

  • 1
Bella Thorne, Bela Torn BELA TORN; Foto: SGP Italy/SGP/Profimedia

Američka glumica Bela Torn (23) je malo toga ostavila mašti kada je u nedelju uveče objavila fotografiju, koja je naslovnica za njen novi muzički hit.

Naime, Bela je pozirala u svetloroze svilenom donjem vešu i u belim rukavicama, a ispod objave je napisala:

- "Stupid Fucking Bitch” izlazi 4. decembra - napisala je glumica ispod objave na kojoj je prikupila skoro 500.000 lajkova.

- Spustila sam cenu na "OnlyFans" profilu na samo 7 dolara. Ne mogu da verujem da je samo 7 dolara sada - dodala je ona.

Ona je pokazala vitku građu dok je ležala na podu na kom su posute polaroid fotografije, a obožavatelji kažu da je veoma seksi i "luda kao i uvek".

- Moja sestra Deni je kreirala ovaj veš - pohvalila se glumica.

Iako je oblinama privukla pažnju, veliki broj ljudi uvek, pa i ovaj put, prvo gleda u njene pazuhe, pošto Bela važi za osobu koja "neguje prirodan izgled" i retko uklanja "šiške ispod miške".

"Konačno nema dlaka", "Lepo te je videti obrijanu", neki su od komentara koji se ponavljaju.

Bela je nedavno postala prva osoba koja je zaradila milion dolara na "Only Fans" platformi, dok je 2 miliona dolara zaradila već prve nedelje kada je otvorila profil, a deo novca je odmah prosledila u humanitarne svrhe.

Ona ne objavljuje fotografije na kojima je potpuno gola, a nedavno je za "Paper" magazin rekla:

-"OnlyFans" je prva platforma na kojoj mogu potpuno da kontrolišem svoj imidž, bez cenzure, bez osuđivanja, i bez maltretiranja na društvenim mrežema zato što sam svoja - zaključila je atraktivna crvenokosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA