≫ 

Tamara Eklston pokazala nestvarnu jelku u vili iz koje su joj lopovi izneli 60.000.000 evra

Tamara je prvi put pokazala kako izgleda njena 2-mesečna ćerka Serena koju je rodila u tajnosti

  • 0
Tamara Eklston

Tamara Eklston; Foto: Profimedia

Bogata naslednica Tamara Eklston (36) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pored novogodišnje jelke pozira sa svojom porodicom, a sada je prvi put pokazala bebu koju je nedavno rodila u tajnosti.

Naime, Tamara se porodila u septembru ove godine, a ona i njen suprug Džej Rutland (39) su dobili drugu ćerku, kojoj su dali ime Serena.

Starija ćerka milijardera i bivšeg šefa "Formule 1" Berninja Eklstona (89) i najbogatije Hrvatice Slavice Eklston (62), je krila da je trudna, a onda je svoje drugo dete rodila u bolnici u Švajcarskoj.

Radosne vesti tada je potvrdio Berni Eklston, kome je Serena 5. unuče.

- Apsolutno sam oduševljen što sam ponovo deda. Tamara je pre nedelju dana rodila devojčicu u istoj bolnici u kojoj je rođen i moj sin Ejs. Majka i dete su sjajno, malena je prekrasna. Ime joj je Serena i obe se već nalaze u okolini Gstada. Serena i Ejs su skoro vršnjaci pa će se moći da se igraju zajedno kada budu malo stariji. Oduševljen sam što je malena Serena konačno s nama, sada imam priličnu kolekciju unuka - izjavio je Berni.

Ona i njen suprug Džej, s kojim je u braku od 2013. godine već imaju prvi ćerku Sofiju (5), a sada su svi zajedno napravili porodičnu fotografiju u vili iz koje je u decembru 2019. godine izneto 60 miliona dolara.

Oni su pozirali u crvenim pidžamama pored velike lutke i jelke koja je bila okićena šarenim ukrasima, a na ovoj objavi su prikupili preko 14.000 lajkova.

 

Podsetimo, Srbin Jugoslav Jovanović (23), je uhapšen u Rimu zbog sumnje da je organizovao pljačku kuće Tamare Eklston.

Pomagali su im i državljani Italije Alesandro Malteze (44) i Alesandro Donati (43).

- Četvorica muškaraca su 13. decembra taksijem došla do kuće Eklstonove. Jedan je ostao ispred vile da čuva stražu, a trojica su ušla kroz prozor u prizemlju. Alarmni sistem je bio ugašen, pa su uspeli da dođu do sobe sa četiri sefa. Otvorili su jedan i dragocenosti potrpali u "Luj viton" torbu - rekao je izvor.

- Danijel Vuković se dan posle pljačke sa Rumunkom ukrcao na avion za Beograd i njemu se izgubio svaki trag, dok je Jovanović tada otišao u Italiju, gde se skrivao sve do 17. septembra. Sumnja se da je Rumunka potom iz Beograda otišla za Milano, pa u London, gde je i uhapšena - zaključio je izvor.

Video: I bogati plaču: Dženifer Lopez ronila suze kad je videla šta su joj priredili za rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA