Tragična priča Holivuda: Muž seksi brinete se ubio nakon njenih slika sa Leonardom Dikaprijem

Čuveni Džek iz "Titanika" je imao mnogo žena, ali zbog ove vatrene crnke imao je problema

  • 1
Leonardo DiCaprio Leonardo Dikaprio / Foto: Profimedia/Robyn Beck / AFP

Legendarni američki glumac i holivudski šmeker Leonardo Dikaprio (45) je muškarac za kojim lude žene širom sveta još od kako se proslavio, a uspeo je da zavede brojne poznate manekenke i glumice, koje su "sekle vene" za njim, međutim dogodila se i jedna nesrećna situacija.

On se zabavljao sa najčuvenijim imenima u svetu mode i glume, a omiljeni su mu bili Viktorjini anđeli mlađi od 25 godina sa plavom bojom kose, no bilo je i vatrenih crnki koje je odvukao u krevet.

Međutim, pored lepih stvari tokom zabavljanja sa lepoticama, dogodile su se i neke nesrećne situacije koje niko ne bi očekivao, a kamoli Leo.

Naime, muž glumice Kejti Klirli (39), Endru Stern je 2014. godine izvršio samoubistvo jer je mislio da ga je ona prevarila sa Leonardom i američkim glumcem Adrijanom Grenijeom na filmskom festivalu u Kanu, pa se ta cela priča završila zaista tragično.

Kada su u javnost isplivale fotografije Kejti i Leonarda sa žurke u Kanu, njen suprug Endru s kojim je bila u braku četiri godine, se dve nedelje kasnije upucao u glavu, a pre toga je u testamentu kao naslednike označio samo svoje roditelje.

Međutim, kasnije je otkriveno da su Endru i Kejti već neko vreme bili rastavljeni pre nego što je on izvršio samoubistvo u Kaliforniji.

Kejti je tada otkrila da su ona i Endru bili razdvojeni već 8 meseci, a njegovi prijatelji su otkrili da je patio od depresije nakon rastave

Zbog svega ovoga na Kejti, ali i na Leonarda je pala tamna mrlja, a mnogi su ih osuđivali da su nemarni i krivi za smrt njenog supruga, no oboje su tvrdili da nemaju veze sa ovom tragedijom i da je Endru već bio u dubokoj depresiji iz koje nažalost nije bilo izlaza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA