≫ 

Arapski milijarder je prošlost! Rijana prvi put u javnosti sa novim dečkom, godinu dana krila vezu

- On je oduvek mislio da je Rijana kul i prelepa, ali nije želeo da pređe crtu jer su veoma bliski prijatelji - rekao je izvor blizak Asap Rokiju

  • 0
Rijana Rihanna

Rijana / Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Američka pevačica Rijana (32) i reper Asap Roki (32) su uslikani zajedno u Njujorku, čime su potvrdili priče da su već godinu dana u emotivnoj vezi.

Vlasnica hita "Umbrella" i reper su uslikani u "Beatrice Inn" restoranu sa prijateljima, potvrdio je izvor u ponedeljak.

Par je sedeo za stolom i večerao, a šuškanja da su u vezi su krenula još u decembru 2019. godine kada su zajedno pozirali na "Fashion Awards" dodeli nagrada u Rojal Albert Hali u Londonu. Kasnije su zajedno proslavili Novu godinu u Njujorku.

Ona je u januaru 2020. godine raskinula vezu sa arapskim milijarderom Hasanom Jamilom nakon 3 godine veze, a odmah nakon toga u februaru su krenuli da kruže tračevi da se "muvala" sa Asap Rokijem čim je raskinula sa saudijskim biznismenom.

- On je oduvek mislio da je Rijana kul i prelepa, ali nije želeo da pređe crtu jer su veoma bliski prijatelji - rekao je tada izvor blizak reperu.

Roki je pre Rijane bio povezivan sa Kendal Džener i navodno su bili u vezi između 2016. i 2017. godine, dok se Rijana pre njega zabavljala sa Kris Braunom i reperom Drejkom.

Video: Rijana posle dve godine o Drejku: Mi nismo prijatelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA