≫ 

Ko je tinejdžerka koja je "pokosila" i holivudske zvezde? Kraljica TikToka ima 100.000.000 pratilaca

Ona je za 50 miliona pratilaca ispred drugoplasiranog koji ima 50 miliona pratilaca na "Tik Toku"

  • 10
Čarli Damelio Čarli Damelio; Foto: Instagram/charlidamelio

Najpraćenija osoba na društvenoj meži "Tik Tok" je tinejdžerka Čali Damelio sa preko 100 miliona pratilaca.

Naime, devojka Čarli Damelio ima dva puta više pratilaca od glumca Vila Smita (50 miliona), tri puta više od glumca Dvejna Džonsona poznajtijeg kao The Rock (33 miliona), četiri puta više od pevačice Selene Gomez (25 miliona) i pet puta više od najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener i pevačice Arijane Grande, koje se "tuku" na Instagramu sa preko 200 miliona pratilaca - a na "Tik Toku" imaju "samo" po 20 miliona.

Mlada Tik Tokerka Čarli je do ogromnog broja pratilaca stigla u rekordnom roku, s obzirom da je na ovoj društvenoj mreži aktivna od maja 2019. godine.

Ovde je išlo mnogo lakše, dok je poređenja radi, na Jutjubu trebalo 14 godina da stekne 100 miliona subskrajbera.

Tik Tok je počeo da plaća svoje korisnike, ali oni nisu zadovoljni time jer, između ostalog, nemaju mogućnost da prodaju nešto direktno sa aplikacije. Dva glavna načina zarade Tik-Tok zvezde je snimanje oglasa i prelazak na drugu platformu.

Čak su i članovi porodice Čarli Damelio zastupljeni na svim društvenim platformama, a njena sestra se muzičkim hitom pojavila na "Billboard’s Emerging Artists chart" i ima 92 miliona pregleda na Jutjubu.

Čarli sa sestrom vodi podkast i sprema se da objavi knjigu, dok njihovi roditelji Hajdi i Mark imaju naloge na Instagramu, Tviteru i TikToku pod nazivom "D’Amelio Family".

- Njihov možda i najveći porodični uspeh desio se nakon što je Čarli potpisala ugovor sa "Triller" pa je cela porodica dospela na ovu platformu - piše u stranim medijima.

Prošle godine na ovoj internet platformi ju je pratilo 6 miliona ljudi, pa se i sada očekuje ogroman porast broja pratilaca.

Do sada je zaradila više od 4 miliona dolara uprkos tome što njen profil nije preterano sadržajan niti nudi nešto ekskluzivno. Zahvaljujući Čarlinim virutelnim nastupima njena porodica je kupila luksuznu vilu u Kaliforniji, pa nije ni čudo što je podržavaju.

Video: Crna mačka, zgodni mačor: Ovaj frajer i njegova ljubimica postali su internet senzacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    3. decembar 2020 | 11:04

    Budalastina 21 veka!!!

  • V

    3. decembar 2020 | 10:45

    I sta ona radi na tim snimcima kad je prati 100 miliona ljudi, jel moze neko da mi kaze?

  • Ceca

    3. decembar 2020 | 11:27

    E otisli smo u pm. Kad se za ove gluposti zaradjuju tolike pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA