≫ 

Madona oduševila fotografijom na kojoj pozira sa šestoro dece, od kojih je četvoro usvojila

"Kraljica popa" okupila šestoro dece i pozirala na porodičnoj fotografiji za Dan zahvalnosti

  • 0
Madonna, Madona Madona / Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Madona (62) je iznenadila fanove novom porodičnom fotografijom na kojoj pozira sa šestoro dece i sa svojim 36 godina mlađim dečkom.

Naime, 62-godišnja zvezda je proslavila Dan zahvalnosti sa svojom predivnom porodicom i na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj se grli sa svoje dvoje biološke i četvoro usvojene dece.

Ona je Dejvida Bandu, Mersi Džejms i blizance Ester i Stelu usvojila sa Malavija u Africi. Na porodičnoj fotografiji pozira i njen dečko Ahlamalik Vilijams, kome je Madona u jednom trenutku sela u krilo, a fanovi kažu da to baš i nije primereno.

Madona je stajala u centru fotografije i izgledala je senzacionalno u crnoj svilenoj haljini, dok je imala roze kosu.

Njena ćerka Lurdes je zagrlila svog brata Dejvida i izgledala je zanimljivo u suknji sa dezenom leptira i u crnom topu koji joj je otkrivao stomak, a veoma je popularna u poslednje vreme među Madoninim fanovima.

- Videli smo kako odrastaju sva deca, osećamo da smo deo ove porodice - pisali su fanovi.

- Veoma smo srećni što si proslavila praznik sa svojom decom - dodao je drugi korisnik Tvitera.

- Izgradila si predivnu porodicu, ali je preterano to što radiš sa dečkom pred decom - zaključio je treći obožavatelj, koji je iskritikovao ponašanje "kraljice popa".

Podsetimo, Madona često objavljuje provokativne fotografije sa 26-godišnjim plesačem na društvenim mrežama.

Slavna pevačica je već prouzrokovala brojne komentare javnosti jer se zabavlja sa 26-godišnjim plesačem, koji, kako fanovi kažu, može da joj bude unuk.

Šuškanja o njihovoj vezi su počela u decembru 2019. godine kada su zajedno uslikani na putovanju u Majamiju gde su bili veoma bliski, a pevačica je potvrdila vezu kada su uslikani kako razmenjuju nežnosti.

Inače, Madona je nedavno javno podržala Džoa Bajdena (77) na predsedničkim izborima u Americi, dok je Donalda Trampa (74) kritikovala u više navrata i nije ga štedela u javnim obraćanjima, a s obzirom da među njenim pratiocima ima najviše onih koji podržavaju Trampa, pevačici je naglo opala popularnost.

Video: Madona sa sinom napravila žurku u samoizolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA