≫ 

Sedi nasred ulice sa osmehom koji nema cenu: Bivša žena Toma Kruza cveta u ljubavi sa kuvarom

Srećni par je uslikan na ulicama Njujorka, a svoju zaljubljenost i osmehe nisu mogli da sakriju ni iza maske na licu

  • 1
Katie Holmes, Emilio Vitolo Emilio Vitolo i Kejti Holms; Foto: Profimedia/BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA

Američka glumica Kejti Holms (41) i njen novi dečko Emilio Vitolo (33) su uslikani dok su odlazili u muzej u Njujorku, a tom prilikom se uprkos maskama na licu videlo koliko su srećni i da ne skidaju osmeh sa lica kada su u prisustvu jedno drugog.

Naime, nerazdvojni par već nekoliko meseci uživa u romantičnoj vezi, a ponašaju se kao sasvim običan par - voze se u metrou i gradskom prevozu, jedu uličnu hranu i šetaju bez telohranitelja. Oni zaista žive "normalnim", a ne holivudskim načinom života i uživaju u slobodi kretanja.

Krenuli su u muzej, a zatim su otišli u romantičnu šetnju po Vašington Skver Parku, gde su ih i uslikali paparaci.

41-godišnja glumica i 33-godišnji kuvar su se držali za ruke sve vreme, a njihove osmehe nije mogla da sakrije ni zaštitna maska.

Kejti je obukla sivi kaput, plave farmerke, a ispod je obukla sivu rolku, dok je zgodni Emilio nosio tamnosivi kaput, sivu majicu na pruge i teget farmerke. Oni su uklopili svoje odevne kombinacije i deluju da uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Oboje su nosili crne zaštitne maske na licu usred novog talasa pandemije korona virusa i trudili su se da održe fizičku distancu od drugih ljudi.

Podsetimo, Emilio pre Kejti bavio modelingom i često družio sa poznatim holivudskim ličnostima kao što su braća Džo, Nik i Kevin Džonas, Deni De Vito, itd., a u njihovom restoranu gosti su bili Barak i Mišel Obama, Leni Kravic, Denzel Vošington i mnogi drugi.

Inače, Kejti je "teška" 25 miliona dolara, dok Emilio ima "samo" 1,5 miliona dolara na svom bankovnom računu, a izgleda da im finansije nisu toliko bitne, već su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA