≫ 

Britni napunila 39: Kako je od moćne princeze došla do toga da nema kontrolu nad svojim životom

Britni proslavlja 39. rođendan, a uskoro možda i razrešenje Džejmija Spirsa kao njenog staratelja?

  • 0
Britney Spears Britni Spirs; Foto: Profimedia

Američka pevačica Britni Spirs (39) danas, 2. decembra 2020. godine proslavlja 39. rođendan.

Naime, Britni je poželela sama sebi sreću na fotografiji na kojoj pozira sa svojim 13 godina mlađim dečkom Semom Ašgarijem (26).

U utorak dobitnica Gremija je sama sebi poželela rođendan objavivši dve fotografije na društvenoj mreži Instagram, a fanovi su joj čestitali u komentarima, iako još uvek neki od njih izražavaju svoju zabrinutost i tvrde da "pop princeza" ne upravlja svojim profilima na društvenim mrežama.

Pop zvezda koja je u problemima već godinama se može pohvaliti sa 131 milion pratilaca na društvenim mrežama ukupno, dok na Instagramu ima skoro 27 miliona obožavatelja.

Na ove dve fotografije je prikupila preko milion lajkova, a svima se dopala fotografija na kojoj je Sem ljubi u obraz, dok joj je dekolte u prvom planu.

Tom prilikom je obukla beli topić i pantalone, dok je oko vrata nosila crni čoker, a Sem je obukao majicu bez rukava i našalio se kao da je davi na fotografiji, što fanovi nisu dobro prihvatili, jer smatraju da je i on jedan od ljudi koji joj brane da živi kako želi, no Britni deluje veoma zaljubljeno u mlađanog dečka.

Inače, Britni je nedavno preduzela važan korak u pravnoj borbi koja se tiče starateljstva nad njom, kojim trenutno upravljaju njen otac Džejmi Spirs (68) i novoimenovana "Bessemer Trust Company"

39-godišnja pop princeza želi da ta kompanija bude jedini staratelj nad njom, piše u sudskim dokumentima koja su nedavno pribavili strani mediji.

Ova želja, ukoliko se odobri, sklonila bi njenog oca Džejmsa Sprisa sa funkcije staratelja koju vrši od 2008. godine, osim u periodu kada je privremeno napustio funkciju zbog loše zdravstvene situacije 2019. godine.

Ovaj najnoviji pravni potez podstaknut je time što je Britnina bivša kompanija za upravljanje poslovima, imovinom i novcem "Tristar Sports and Entertaiment" podnela ostavku bez prethodne najave, a Britnin advokat Semjuel Ingam je to saznao putem pisma 28. oktobra ove godine

Britnin advokat je ocenio da je ovo Džejmijev pokušaj da zadrži potpunu kontrolu nad Britninom imovinom, knjigama i evidencijama, uprkos Britninim prigovorima.

Ingam sada u Britnino ime želi da se Džejmi suspenduje sa uloge staratelja odmah po imenovanju "Bessemer Trust" i da ova kompanija ostane jedini njen staratelj. Fanovi sa nestrpljenjem čekaju završetak ove pravne situacije, koja Britni košta slobodnog života.

Video: Britni Spirs i njen dečko pokazali zategnuta tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA