≫ 

Ona ne spava u pamučnim spavaćicama: Georgina u bezobraznom vešu zavodi Ronalda, a poza joj je "uh"

Verenica slavnog fudbalera zasenila sve novom objavom u seksi bodiju

  • 1
Georgina Rodrigez Georgina Rodrigez; Foto: Profimedia

Verenica Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez (26) je objavila novu vrelu fotografiju na društvenoj mreži Instagram u kojoj je pokazala seksi donji veš i kako izgleda pre spavanja. 

Naime, ona je glamurozna devojka jednog od najlegendarnijih svetskih fudbalera, koja mu svakodnevno greje postelju, a sada su njeni obožavatelji mogli da vide šta tačno zadržava slavnog fudbalera pored ove lepotice.

Georgina je sada objavila novu fotografiju na društvenim mrežama u seksi donjem vešu, a svojim oblinama je podigla pritisak mnogih muškaraca.

Prelepa Georgina je izgledala senzacionalno dok je pozirala u bež satenskom bodiju u krevetu, a želela je da pokaže šta to njen verenik svakog dana vidi u krevetu pre nego što zaspi.

Ona je vezala kosu u rep i bila je potpuno bez šminke, pa je otkrila čisto i lepo lice bez pudera, a svi su gledali samo u njene bujne grudi i seksi bokove, dok najveću pažnju inače privlači njena bujna guza koju često ističe. 

U izobilju novca, nekretnina, i luksuza koji okružuje asa Juventusa uživa i njegova lepša polovina, koja je, ako je verovati engleskim medijima, nedavno dobila od svog dragog dijamantski Kartijeov prsten vredan skoro 700.000 dolara.

Inače, lepa Georgina je nedavno dala intervju u kom je pričala o vezi sa zvezdom Juventusa i njihovim počecima. Kako je otkrila, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled kod oboje, a interesantno je da su se sreli dva puta uzastopno na događajima koji su organizovali brendovi poput Gučija i drugih modnih kuća.

Prvi put smo se sreli dok sam ja radila u Gučiju kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, sreli smo se i na događaju jednog drugog brenda i tek tada smo mogli da pričamo u opuštenoj atmosferi, van mog poslovnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled kod oboje - opisala je Georgina.

Ronaldo i Georgina imaju ćerku Alanu koju je ona rodila 2017. godine, dok Portugalac ima i desetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora i blizance Matea i Evu, koje je dobio od surogat majke u Americi, čiji identitet nikada nije otkriven. Sam Ronaldo nedavno je u intervjuu pričao i da je spreman da se jednog dana oženi Georginom.

zgodna

Video: Najduže noge Sibira: Zgodna gimnastičarka, svojim optimizmom i borbenošću inspiriše mnoge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA