≫ 

Bludni policajac službenim helikopterom špijunirao bivšu manekenku! Sad je dobila paprenu odštetu

- On je perverznjak koga finansiraju građani kroz porez. Dok je leteo i rešavao svoje seksualne porive, kriminalci su bežali - rekla je bivša manekenka koja je doživela veoma neprijatno iskustvo

  • 1
Tracy Dixon Trejsi Dikson; Printskrin: Youtube/This Morning

Bivša manekenka Trejsi Dikson (54) pobedila je u pravnoj borbi na sudu nakon što ju je policajac iz helikoptera više puta snimao dok se sunčala gola, pa je nakon dugogodišnjeg suđenja dobila 200.000 funti.

Naime, Trejsi je tužila policajca koji joj je izazvao stres, jer ne zna koliko često ju je špijunirao u njenom domu.

Ona je rekla da je "seksualni manijak i svinger" Adrijan Pogmore (53) leteo iznad njenog doma najmanje tri puta nedeljno i snimao je nju i njene ćerke - od kojih je najmlađa tada imala samo osam godina.

Majka troje dece je pokrenula postupak nakon što je Pogmore otišao u zatvor na godinu dana 2017. godine.

Pogmore je priznao četiri slučaja nepropisnog ponašanja na javnoj funkciji, koristeći helikopter policije Južnog Jorkšira za "seksualno špijuniranje".

Policija se navodno nagodila sa Trejsi, ali su odbili da otkriju da su joj platili 200.000 funti koliko je zahtevala od njih. Pogmore je koristio moćan fotoaparat i odličan objektiv kako bi sa te visine snimao i fotografisao Trejsi i njene ćerke od 18, 15 i 8 godina.

Na video snimku koji je snimljen 2007. godine vidi se policijski helikopter koji je kružio oko Trejsinog doma dok je ležala gola na ležaljci u svom dvorištu.

U izjavi policije piše:

- Sve strane se obavezuju prema rasporedu poverljivosti koji se odnosi na ovaj postupak. Svi krivični, građanski i prekršajni postupci su završeni - piše u izjavi. Veruje se da je policija platila i sve Trejsine pravne troškove.

- On je perverznjak koga finansiraju građani kroz porez. Dok je leteo i rešavao svoje seksualne porive, kriminalci su bežali - rekla je Trejsi.

Pogmore je bio vazdušni osmatrač i radio je u sastavu helikopterske posade policije u Južnom Jorkširu. Takođe je koristio helikopter od 2 miliona funti kako bi snimio svingere dok se zabavljaju na terasi i to je snimao čitavih osam minuta.

Snimao je još jedan par za vreme seksualnog odnosa, a Pogmore je opisan kao čovek "opsednut seksom" i izjasnio se krivim za nedolično ponašanje.

Još dvojica policajaca i dva pilota koja su se nalazila u helikopteru oslobođeni su kršenja zakona i navodno nisu znali šta tačno on snima.

Video: Nije hteo da se razvede, zavlačio me je: Ispovest Ljupke Stević nakon uništavanja auta svog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA