Skinula se najpoznatija kuguarka! Momci šize za njom, a nije ni čudo kad sa 47 izgleda kao zver

- Ovo je dobar primer onoga što bi moja majka nazvala "hodanje po jajima" - rekla je Kejt

  • 3
Kate Beckinsale Foto: Profimedia/POOL MONACO/Sipa Press

Engleska glumica Kejt Bekinsejl (47) je pokazala svoju savršenu figuru u braon kupaćem kostimu i dokazala da godine ne moraju da utiču na izgled žene.

Naime, 47-godišnjakinja je bila u odličnom raspoloženju kada je snimala ovaj video pre 12 meseci, neposredno pre pandemije korona virusa u Los Anđelesu.

Kejt je silazila niz stepenice u svojoj vili u braon kupaćem kostimu u kom je istakla duge noge, ravan stomak i seksi telo, a izgleda odlično iako se bliži pedesetoj godini života.

Ona je samo prošla pored kamere sa tamnim naočarima za sunce i visokom punđom na kosi, a obula je bež platforme i bež lepršavu košulju.

- Ovo je dobar primer onoga što bi moja majka nazvala "hodanje po jajima". Ovo je tačno pre godinu dana i pre kovida. Prokletstvo. Čuvajte se svi - napisala je glumica.

Obožavatelji su komentarisali besprekoran izgled poznate glumice, a jedan je napisao:

- Ne postoji niko drugi na svetu koji je savladao te štikle. Ti si ikona! - rekao je jedan obožavatelj.

Hvala na ovom video klipu. Isplatila se moje nesanica do 2 sata ujutru - napisao je drugi pratilac.

Podsetimo, glumica ima 21-godišnju ćerku sa bivšim partnerom Majklom Šinom (51), s kojim se rastala 2002. godine. Godine 2005. se udala za američkog filmskog reditelja Lena Vajsmna, ali su se razveli 2019. godine.

Kejt je od tada uživala u nizu romansi sa mlađim muškarcima, a naročito u kratkotrajnom druženju s komičarom Pitom Dejvidsonom (27).

Njena poslednja poznata veza je sa muzičarem Gudijem Grejsom, koji je 23 godine mlađi od nje, a ta veza se završila u oktobru ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    3. decembar 2020 | 23:46

    Zasto kuguarka? Samo lepite neke etikete. Jednostavno lepa i negovana zena, vidi se da vodi racuna o sebi,a kako provodi zivot, iskljucivo je njena stvar

  • Др

    3. decembar 2020 | 21:17

    Кугуарка!? А зашто се све лепо не назове правим именом!?

  • Lejla

    3. decembar 2020 | 19:17

    Uči Cole da izučiš škole...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA