Konačno se ne ponašaju kao komšije: Slavna glumica posle godinu dana u zanosnom poljupcu sa mužem

Slavni par je često uslikan u šetnji, fanovi kažu da se ponašaju kao komšije, a ovo je prvi put da javno pokazuju nežnosti

  • 0
77 Dodela zlatnog globusa Gvinet Paltrou; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Gvinet Paltrou (48) je uslikana dok se ljubila sa svojim suprugom Bredom Falčukom (49), za koga se udala pre dve godine, a par je izgledao zaljubljeno više nego ikad.

Naime, glumica i njen suprug u javnosti retko pokazuju svoje emocije, a ovog puta su sve vreme razmenjivali poljupce na klupici ispred jedne kafeterije gde su kupili kafu za poneti.

Pre toga su se šetali i držali za ruke, a nosili su i zaštitne maske na licu. Fanovi inače tvrde da Fred izgleda mlađe od Gvinet, iako je godinu dana stariji od nje.

Ona je tom prilikom obukla sivu trenerku, bež džemper i maslinastozelenu jaknu, dok je njen suprug nosio bele pantalone i crni kaput, a oboje su izgledali veoma fit i nisu se ugojili za vreme pandemije korona virusa.

To se sve dešava samo dan nakon što je glumica Glen Klouz otvoreno govorila o tome da Gvinet nije zaslužila Oskara koga je dobila 1999. godine.

Gostujući na "ABCNews", Klouz je rekla da ne zna hoće li je Akademija nagraditi ove godine, ali i da se i takođe pita kako je to učinjeno u slučaju Gvinet Paltrou 1999. godine za ulogu Vajolet u "Zaljubljenom Šekspiru" (Shakespeare in Love).

- Sećam se da je te godine Gvinet pobedila pored neverovatne glumice koja je igrala u "Centralnoj stanici" i da sam samoj sebi rekla: "Šta? Ovo, ovo nema smisla" - rekla je glumica.

Koleginica na koju je mislila bila je Fernanda Montenegro, a film o kome je reč dobio je Oskara te godine za najbolji strani. U istoj kategoriji tada su bile Meril Strip ("Prava stvar"), Kejt Blančet ("Elizabeta"), Emili Votson ("Hilari i Džeki") i pobednica Paltrou

Te godine čudila se i sama Gvinet, a ne viđa se često da se glumci zbune kada neko pohvali njihovo umeće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA