Selena Gomez konačno zaboravila Džastina Bibera: Pevačica zavela košarkaša Džimija Batlera?

Košarkaš je povukao prvi potez i Selenu pozvao na večeru

  • 0
Selena Gomez

Selena Gomez, Foto: Tanjug/AP

Šuška se da je pevačica Selena Gomez (28) započela romansu s profesionalnim košarkašem Džimijem Batlerom (31), koji igra za Miami Heat, pišu strani mediji.

Selena nije želela da priča o glasinama koje kruže, ali je njen prijatelj rekao da su pevačica i košarkaš bili na sastanku nekoliko puta.

- Drži sve opcije otvorene, ali je bila na nekoliko sastanaka sa Džimijem i misli da je sjajan dečko - rekao je njen prijatelj.

Džimi i Selena družili su se dok je pevačica bila u Njujorku, a košarkaš je povukao prvi potez i Selenu pozvao na večeru na kojoj su se odlično proveli.

- Vrlo je opušten odnos i Selena želi videti kako će se stvari odvijati, ali se još neće smiriti - rekao je pevačicin prijatelj.

Selena, navodno, uživa u slobodi i ne želi da žuri kada je ulazak u ljubavne veze u pitanju. Inače, pevačica je teško podnela raskid sa Džastinom Biberom posle osam godina veze, 2018. godine, a kada se on oženio samo nekoliko meseci posle raskida, to ju je potpuno dotuklo.

Selena je tu vezu opevala u nekoliko pesama, iz čega je bilo potpuno jasno da paru nisu cvetale ruže, ali jedno bez drugoga nikako nisu mogliDžastin je samo nekoliko nedelja nakon konačnog raskida započeo vezu s manekenkom Hejli Boldvin, sada Biber, s kojom se nedavno i oženio.

Selenu je to dotuklo. Ponovno su usledile rehabilitacije, povlačenje iz medija i s društvenih mreža, ali pre nekoliko meseci Selena je izbacila hit "Lose You To Love Me", koji je srušio sve rekorde. Pesma je posvećena Biberu, a njome je talentovana lepotica postala prva muzičarka koja je paralelno zasela na prva mesta na lestvici "Billboard-a" i "Rolling Stone-a".

Selena je u otvorenom razgovoru o svom psihičkom stanju ispričala da joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj nakon što je bila u ustanovi za mentalne bolesti.

Nedavno sam otišla u jednu od najboljih mentalnih bolnica i tamo sam dobila dijagnozu. To me istovremeno i prestravilo i relaksiraloRelaksiralo zato što sam napokon saznala uzrok svih mojih depresija i teskoba tokom proteklih godina - priznala je Selena.

Ja sam devojka iz Teksasa, a tu se jednostavno ne govori o mentalnom zdravlju. Tu moraš izgledati kul. Tako se kod dece i tinejdžera samo nakuplja bes - zaključila je Selena.

Podsetimo, Selena je zbog lupusa, autoimune bolesti koja napada zdravo tkivo i organe, pre tri godine hitno morala na transplataciju bubrega koji joj je donirala drugarica Franča Raisa, zbog čega će joj pevačica biti večno zahvalna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA