≫ 

"Čuvarke plaže" nekad i sad: Jednoj od njih ni u 53. godini niko ne sme stati na crtu, a nije Pamela

Ove dame su bile toliko seksi da su svi navijali da im zatreba njihova spasilačka pomoć

  • 2
Čuvari paže, Pamela Anderson, Karmen Elektra, Dona Deriko

Foto-montaža: Profimedia

Američka serija "Čuvari plaže" je bila jedna od najpopularnijih serija širom sveta, a emitovala se od 1989. do 2001. godine.

Radnja veoma gledane serije je smeštena na plažama Los Anđelesa i pratila je živote spasilaca (čuvara) plaže.

Tvorac serije Gregori Dž. Bonan je pokrenuo ovaj Tv projekat nakon što je i sam radio kao spasilac, ali je serija koja se prikazivala na "NBS" televiziji bila otkazana zbog male gledanosti i skupe produkcije.

Međutim, jedan od glavnih glumaca u seriji Dejvid Haselhof je investirao novac u seriju jer je imao snažan osećaj da će biti uspešna, što se ispostavilo kao dobra investicija.

Svi su želeli da gledaju seksi zgodne devojke koje trče po plaži u crvenim kupaćim kostimima i spašavaju ljude.

Lepe dame su bile u čuvenim crvenim jednodelnim kupaćim kostimima, a bile su toliko vrele da su gledaoci gledali samo u njihove obline. Ovo su najpoznatije "čuvarke plaže" zbog kojih su svi navijali da im neko pritrči u pomoć.

Pamela Anderson

Legendarna Pamela je bila san bukvalno svakog muškaraca širom sveta i jedna od najseksi žena ikada. Nekoliko puta se slikala za Plejboj i dan danas izgleda odlično. Nedavno se udala peti put, ali se razvela posle 12 dana braka.

Nikol Egert

Lepa plavuša je posle serije smanjila grudi i verila se za Korija Hejma, koji je kasnije preminuo od predoziranja drogom. Ima dve ćerke s kojima provodi najviše vremena.

Karmen Elektra

Za vreme emitovanaj serije fanovi Pamele Anderson i Karmen Elektre su se uvek "tukli" i prepirali koja je lepša i zgodnija. Bila je udata za čuvenog košarkaša Denisa Rodmana i Dejva Navara, gitaristu grupe "Red Hot Chilli Peppers". Oko nje su se dešavali razni skandali tokom godina.

Erika Elenijak

Glumica i Plejboj zečica je posle serije glumila u mnogim holivudskim filmovima i serija, a ostala je upamćena i po njenim obrvama, pored naravno dobrog izgleda.

Dona Deriko

Za ovu lepoticu vreme kao da je stalo, ona izgleda maltene apsolutno isto kao i pre 30 godina, a nije u pitanju Fotošop! Niko ne zna šta je njena tajna. Priča se da je Plejboj i razuzdane žurke zamenila nedeljnom misom u crkvi...

Da, upravo je ona "ta" iz čuvene postave kojoj ni danas nijedna cica ne može da stane na crtu, a ima 52 godine...

Aleksanda Paul 

Igrala je u preko 100 filmova i TV serija, a od 2000. godine je u srećnom braku sa kolegom Ijanom Marejom, i dan danas izgleda fantastično.

Galerija apsolutne pobednice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    4. decembar 2020 | 15:44

    Dona i ako si u lepim godinama nebi ti oprostio nikad pa ni za deset godina

  • Obilic

    4. decembar 2020 | 15:45

    Izostavili ste moju omiljenu cuvarku plaxe a to je za mene najbolja tada Jasmin Blit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA