≫ 

5 godina je bio lud za njom, a onda su se smuvali i snimili najveći hit u poslednjih nekoliko godina

Vlasnici hita "Senorita" su se voleli mnogo pre nego što su stupili u ljubavnu vezu

  • 1
Camila Cabello, Shawn Mendes.

Kamila Kabeljo i Šon Mendez; Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanadski muzičar Šon Mendez (22)  je u jednom intervjuu bio jako iskren u vezi njegove ljubavi prema devojci Kamili Kabeljo (23) i otkrio je kada se prvi put zaljubio u nju.

22-gpdišnji muzičar je otvorio dušu za "Access Hollywood" i rekao da je lepa Kamila bila muza njegovih pesama u prošlosti i pre nego što su se zabavljali, a da to ona nije znala.

On je rekao da je godinama bio zaljubljen u nju i otkrio:

- Potrebna je velika hrabrost da ženi koju volite to priznate. Pet godina sam se plašio da će me odbiti i to me je sprečilo da priznam šta osećam svaki put, a možda je bio u pitanju samo manjak samopoudanja - započeo je on.

- Mislim da je prošlo previše vremena. Mnogo vremena sam se pripremao. Mislim, pet godina sam se zagrevao da joj kažem kako se osećam - dodao je pevač.

- Bili smo u kolima, imao sam 16 godina i tek sam izdao drugi album kada mi je rekla da ima osećanja prema nekome, i onda sam napisao pesmu o njoj - rekao je on.

Voditelj se oduševio što je tako mladi par uspeo da sačuva svoju ljubav u ovo vreme, a onda je dodao šta mu je Kamila rekla o Šonu.

- Kako bih ikada mogla da nađem nekog kao što je Šon? On je čista magija - rekla je Kamila voditelju emisije.

- Svaki put kada smo nastupali kada smo imali 15, 16 godina, samo smo želeli da zagrlimo jedno drugo - to mi je i ona kasnije priznala - rekao je Šon.

Njih dvoje se zabavljaju duže od godinu dana, a iako su mnogi mislili da je njihova veza samo marketinški trik nakon dueta "Senorita", oni su dokazali upravo suprotno - da su veoma zaljubljeni.

Oni su ovog leta postigli neverovatan uspeh hitom "Senjorita", jer su se upisali na listu izvođača čije numere imaju više od milijardu pregleda na Jutjubu.

Video: 10 ZABORAVLJENIH LJUBAVNIKA Malo ko zna da je Anabela bila ljubav ovog fudbalera

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    5. decembar 2020 | 08:52

    Muskarac koji propusti da zeni koju voli to prizna ostaje prazan i nezadovoljan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA