Najmlađa milijarderka više nije "topla brineta": Sad je vatrena crvenokosa i "ubija" kako izgleda

Najmlađa milijarderka na svetu je sada vatrena crvenokosa, a fanovi njene objave lajkuju više nego ikad

  • 3
Kylie Jenner Kajli Džener; Foto: Instagram/kyliejenner

Američka rijaliti zvezda i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) je osoba koja često menja automobile, stajlinge, ali i boju kose.

Naime, Kajli po ugledu na stariju sestru Kim Kardašijan često menja boju kose i prelazi iz tamnije u svetliju boju i obrnuto, no sada se usudila na nešto što na pamet nije palo ni njenoj popularnoj sestri Kim - ona se sada ofarbala u crveno.

Mlada lepotica je prešla iz svetlosmeđe boje kose u vatreno crvenu boju i oduševila pratioce širom sveta, posebno muški deo.

Starleta je juče prvo pozirala u uskom kostimu sa leopard dezenom u kom je istakla sve svoje seksi obline, dok je preko nosila jaknu sa istim printom.

Nije poznato na kojoj lokaciji se fotografisala jer je iza nje planinski predeo, pa obožavatelji sumnjaju da je ponovo pobegla iz Los Anđelesa na odmor, a šuška se da je sa njom i njen bivši partner Trevis Skot, s kojim ima ćerkicu Stormi.

Kajli je zatim pozirala u crvenim kožnim pantalonama i šarenom topiću, dok je dugu crvenu kosu pustila niz leđa, a svi su gledali samo u njene grudi i guzu.

- Kako je možemo nazvati? Arijel? - upitala je Kajli svoje obožavatelje, a pitanje se odnosilo na nju.

Na objavi sa crvenom bojom kose je prikupila skoro 11 miliona lajkova, dok je na objavi u leopard kostimu prikupila 11, 4 miliona lajkova.

Inače, Kajli je druga najpraćenija ženska osoba na Instagramu sa 202 miliona pratilaca, dok je ispred nje samo pevačica Arijana Grande sa 208 miliona pratilaca, a sve ih ubedljivo "šije" čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo (35) sa 244 miliona pratilaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    8. decembar 2020 | 11:38

    Hmmm ali bi ja ovo jee....ooo

  • Драган

    8. decembar 2020 | 11:53

    Ово је доказ да је наша цивилизација у великим менталним проблемима .Такође пара има много на располагању у врло малом броју руку .Рационализам и здрав разум су ишчезли .Суноврат је пред људским родом и без вируса .

  • Саша

    8. decembar 2020 | 11:59

    Несретника,полудеће од толике кинте неће знати шта ће са собом.Ни то није лако.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA