≫ 

Tužno danas izgleda zvezda "Čuvara plaže" zbog koje su muškarci nekada padali na kolena

Poznata glumica koja se proslavila u čuvenoj seriji "Čuvari plaže" danas izgleda potpuno drugačije

  • 17
Nicole Eggert, Nikol Egert Nikole Egert; Foto: Profimedia/ddp USA

Američka glumica Nikol Egert (48), koja se proslavila ulogom Samer Kvin u legendarnoj TV seriji "Čuvari plaže" više ne liči na sebe.

Naime, glumica je glumila u popularnoj seriji koja se emitovala od 1989. do 2001. godine, a tada je izgleda potpuno drugačije nego sada.

Seksi plavuša je bila veoma atraktivna čuvarka plaže, koja je trčala u crvenom bodiju i privlačila pažnju svih svojim bujnim grudima, dugim nogama i podignutom guzom.

No, vreli izgled je daleko iza nje, pa sada glumica izgleda kao potpuno druga osoba. Ona se znatno ugojila, lice joj se izobličilo, a u telu je dva puta šira nego pre, kažu fanovi.

Ko je Nikol Egert?

Ljubav prema glumi nasledila je od svoje majke Đine Dunkan koja je bila kalifornijska glumica poreklom iz Londona. Sa 5 godina je počela da se takmiči na izborima za lepotu, pa je u 5. godini postala Mis Univerzuma za devojčice.

Zahvaljujući tome je glumila u "Džonsons" reklami za dečji šampon i ušla u svet glume. Pored serije "Čuvari plaže" u kojoj je igrala nekoliko sezona, ona se pojavila u filmu "Čuvari plaže: Havajsko venčanje" iz 2003. godine, kao i u mnogim rijaliti emisijama.

Bila je verena za kanadskog glumca Korija Hejma, koji se predozirao 2010. godine, a jednom prilikom je otkrila kako je izgledala njihova veza:

- Provela sam mnogo noći u hitnoj pomoći sa njim. Ne mislim da sam mu spašavala život, već da sam samo bila tu za njega - rekla je glumica u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Nikol ima dve ćerke, prvu koju je dobila sa glumcem Džastinom Hervikom, s kojim je bila u braku od 2000. do 2002. godine i drugu koja je rođena 2011. godine, a identitet devojčicinog oca nije poznat.

Ona je imala tešku mladost, a mnogo godina kasnije je optužila svog kolegu Skota Baija (60) da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo 14 godina, što je glumac oštro demantovao.

On je priznao da je imao sa njom sporazumni seksualni odnos kada je Nikol imala 18 godina, dok glumica tvrdi da je imala 17 i da ju je on naterao na odnos.

Fanovi su jako tužni što glumica više ne liči na lepoticu iz mladosti, a šuška se da je tome doprinelo njeno loše zdravlje i zavisnost o alkoholu.

U galeriji u tekstu pogledajte kako je Nikol izgledala nekad za vreme vrhunca svoje karijere, a kako sada izgleda.

Video: Sloboda Mićalović mršavi i slatko sve redom zasmejava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kokolino

    10. decembar 2020 | 10:51

    Ne vidim zasto je ovo tuzno!.Zena super izgleda.A ako je to napisano zbog njenog kojeg kilograma viska,pitam se onda gde ide ovaj svet gde se ljudi samo vrednuju da li imaju vitku liniju ili ne!!!!

  • Mina

    10. decembar 2020 | 10:29

    Da li vam je neko rekao da je starenje prirodan proces, a u današnje vreme pomalo i privilegija? Kad je trebala da bude riba bila je ribetina i šta sad?! Da li bi bolje izgledala isfrustrirana i plastificirana ?

  • Mslm

    10. decembar 2020 | 09:19

    Žena izgleda normalno. Lepota je prolazna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA