≫ 

Ćerka Džesike Albe ima samo 12 godina, a lepotom već osvaja svet: "Nije realno koliko ličite!"

Džesika Alba i njena ćerka Honor su skoro identične, tvrde obožavatelji

  • 7
Džesika Alba Džesika Alba; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Džesika Alba (39) je objavila praznični video snimak sa ćerkom Honor (12), a fanovi su zaprepašćeni koliko majka i ćerka liče.

Naime, poznata glumica je objavila video snimak na "Tik Tok" platformi u kom pleše sa ćerkom, a svi su mislili da su u pitanju sestre bliznakinje.

Džesika, koja sa suprugom Kešom Vorenom ima troje dece, najviše vremena provodi sa svojom najstarijom mezimicom.

Ona je prava srećna mama - sa 39 godina ima troje dece, a njena najstarija ćerka Honor je već odrasla devojka.

- Ovako mi to radimo - napisala je ona u opisu objave pored koje je napisala hešteg "praznični vajb", a na Instagramu je prikupila preko 500.000 pregleda na ovom videu.

Džesika je u septembru objavila da Honor sa 12 godina iste visine kao mama Džesika, a možda je čak i par centimetara viša. Njih dve imaju istu građu tela, boju kose i očiju, pa fanovi kažu da ih ne razlikuju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

"Je l to Džesikina sestra bliznakinja", "Ma nemoguće, iste su", "O Bože, ne razlikujem ih", "Koja od njih dve je Džesika", bili su samo neki od komentara fanova kada su videli ovaj video snimak.

Podsetimo, Džesika uspešno balansira porodični život i posao, pa je tako vlasnica uspešne firme koja se bavi prodajom dečjih pelena, vlažnih maramica i ostale opreme za bebe. To joj je sporedni posao, s obzirom da oduvek najveću strast gaji prema glumi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA