Egzotik moli Kim Kardašijan da zove Trampa i izvadi ga iz zatvora: Želim da se vratim kući svom mužu

Zvezda Netfliksove dokumentarne serije zamolio Kim Kardašijan da ga izvuče iz zatvora, jer kako kaže, tamo leži nevin

  • 0
Joe Exotic, Džo Egzotic Džo Egzotik; Foto: Profimedia/AFP

Zvezda Netfliksove dokumentarne serije pod nazivom "Tiger King" Džo Egzotik (57) je već neko vreme u zatvoru zbog pokušaja ubistva, a sada se javio najpoznatijoj starleti na svetu Kim Kardašijan (40) kako bi je zamolio da ga izvuče iz zatvora.

Naime, Džo koji je bio vlasnik privatnog zoološkog vrta sa egzotičnim životinjama u Americi, je osuđen za pokušaj ubistva Kerol Baskin (59) - vlasnice konkurentskog vrta i predvodnice udruženja za zaštitu životinja, s kojom se u seriji stalno svađao.

On je u seriji stalno tvrdio da je Kerol nahranila tigrove svojim mužem koji je pre 23 godine nestao bez traga i glasa, a jednom prilikom ju je i napao, pa je završio iza rešetaka.

Međutim, uprkos svemu što se događa u seriji Džo je izazvao simpatije publike, pa se nedavno Kim Kardašijan sa svojom porodicom za Noć Veštića maskirala u Kerol, dok je njen prijatelj bio Džo.

Kada je Netfliksova zvezda to video iskoristio je priliku da piše Kim, koja je inače nesuđena advokatica:

- Ne pišem ti ovo kao Džo Egzotik već kao Josef Maldonado, običan čovek koji nevin leži iza rešetaka. Zamolio bih te da izdvojiš 10 minuta svog vremena i nazoveš predsednika Donalda Trampa. Tako ćeš mi pomoći, a on me može pomilovati. Moj zahtev od 257 stranica čeka na red, a tamo se vidi da nisam kriv. Želim da se vratim kući svom mužu - piše u pismu koje je Džo napisao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA